Časlav za kojim je Srbija tragala 40 dana pronađen mrtav: Pre nestanka objavio tužnu pesmu i drugu ostavio potresnu poruku (FOTO)

Novosti online

07. 12. 2019. u 18:56

Часлав за којим је Србија трагала 40 дана пронађен мртав: Пре нестанка објавио тужну песму и другу оставио потресну поруку (ФОТО)

Foto: Nestalisrbija.rs

Časlav Živojinović (24), mladić iz sela Vranovo kod Smedereva koji je nestao 29. oktobra ove godine, pronađen je mrtav
Časlav Živojinović (24), mladić iz sela Vranovo kod Smedereva koji je nestao 29. oktobra ove godine, pronađen je mrtav u reci Moravi kod mesta u kojem je živeo.

To je potvrdio njegov stric Predrag Živojinović.

- Istina je, Časlav je preminuo. Pronađen je u Moravi, u ataru Vranovo - kratko je naveo Časlavov stric.

Predrag se na svom Fejsbuk nalogu potresnim rečima oprostio od svog bratanca.

- Tuga, zimska tišina jezu stvara, muk, nema te. Na svaki škrip kapije otac se tvoj dizao iz stolice. Moje si parče srca, slagalici nedostaješ. Pričam, a priča mi je prazna. Boliš me, moj Časlave - potresne su reči mladićevog strica.

Podsetimo, Časlav Živojinović je kolima otišao od svoje kuće krajem oktobra i od tada se nije javljao. Slučaj je prijavljen policiji, a ni njegovi članovi porodice, kao ni prijatelji, nisu pronalazi razlog zbog kog bi mladić mogao da digne ruku na sebe.


Samo 15 minuta pre no što je otišao od kuće, mladić je na svom Fejsbuk profilu podelio pesmu "Sky and Sand". Kao opis za pesmu i status napisao je da se oseća nepotpuno.

Prevod pesme koju je podelio samo 15 minuta pre nestanka glasi: živ sam samo kad sam s tobom i sve dok letimo ovaj svet nema kraj. Danju ćeš me naći pored sebe, trudići se da uradim sve kako treba i da ispravim stvari. Kada sve krene po zlu, samo ću ja biti kriv.

Bratu i ocu je samo javio rekao da ide do grada u banku. Nestanak je policiji prijavljen istog dana u popodnevnim časovima.


Kako je ranije ispričao njegov najbolji drug Miljan, baš ništa nije ukazivalo da bi on tek tako mogao da nestane.

Kako Miljan navodi, Časlav se pre, no što je nestao, ponašao uobičajeno.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Vukasin

09.12.2019. 11:39

@Eva - Treba da te bude sramota,hoces mi reci da ako se ne daj boze neki tvoj clan porodice ubije, neces ga zaliti? Prst na celo draga, i razmisli malo sta pises, mislis i pricas!