Automobil marke "tojota prius" niškog "City taxi" prevoznika zapaljen je, a tom prilikom je taksista zadobio teške povrede.

Incident se dogodio u noći između petka i subote u niškom naselju Durlan na Matejevačkom putu, kada je taksista primio grupu momaka koji su bili na jednoj proslavi u restoranu. Međutim, putnici su se pre ulaska u taksi, sukobili sa drugom grupom momaka na toj proslavi.

Kako "Novosti" saznaju, u neposrednoj blizini mesta gde je bila proslava, desio se obračun između dve grupe momaka. Dok su mladići bili u taksiju, prišla im je druga grupa momaka i nastavili su prepirku. Potom su mladići koji su bili van taksija zapalili baklje i usmerili u pravcu vozila. Mladići i taksista su uspaničeno izašli, kako bi izbegli vatru.

Ipak, vatra je bila toliko jaka da je vozilo u potpunosti izgorelo, a taksista je zadobio opekotine ruke dok je pokušao da ugasi vatru, te je prebačen u bolnicu.

Policija je potvrdila da je zapaljeno vozilo na Matejevačkom putu i da se utvrđuju sve okolnosti ovog događaja. Slučaj je prosleđen Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Foto City taxi