VERI Vukomanović (62), kumi pokojne Jelene Marjanović, posle saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu, određen je pritvor do 30 dana. Njeno puštanje i odbrana sa slobode nisu bili mogući jer se smatra da bi u tom slučaju moga da “izvrši uticaj na svedoke”.

Policija je uhapsila kumu pevačice, ubijene na nasipu u Borči, zbog postojanja osnova sumnje da je sa još jednim muškarcem izvršila prevaru i falsifikovanje isprava, potvrđeno je "Novostima".

Ona se, koristeći falsifikovano ovlašćenje, navodno izdato od M. V., odrekla u RGZO prava na žalbu.

Time je omogućila saučesniku da se, uz pomoć falsifikovanog kupoprodajnog ugovora, uknjiži kao vlasnik katastarske parcele na Zvezdari.

PROČITAJTE JOŠ - Poslednja pričala sa pevačicom pre nego što je ubijena, bila dubler Zoranove majke, optuživana za krađu struje: Ko je kuma Jelene Marjanović?

Inače, gospođi Vukomanović ovo nije prvi put da je dovedena pred lice pravde. Ona je jedan od glavnih svedoka odbrane Zorana Marjanovića, više puta je privođena, a u neprilike je upadala i zbog Zoranove majke.

Kuma porodice Zorana Marjanovića, u martu 2018.godine privedena je na saslušanje i zbog spora za neplaćeni račun za struju.