Dušan ostavljen da leži u krvi na putu, ne može da govori: Subotičanka o prebijanju njenog sina (19)

J. LEMAJIĆ

05. 12. 2019. u 22:08

Душан остављен да лежи у крви на путу, не може да говори: Суботичанка о пребијању њеног сина (19)

Mesto gde su Dušana ostavili da leži na ulici

Subotičanka Zorica Kočovski o prebijanju njenog sina Dušana (19): Polomili su mu vilicu na dva mesta posle verbalnog sukoba ispred noćnog klubu. Kada su videli da je pao sav krvav, pobegli su

POSLE prepirke u jednom noćnom klubu, Subotičanina Dušana Kočovskog (19) na putu do kuće presrela je grupa mladića i počela da ga udara. Od siline udarca, momku je vilica polomljena na dva mesta.

- Zato o svemu što se desilo pričam ja, a ne moj sin - kaže za naš list Dušanova majka Zorica Kočovski. - Verbalni sukob mog sina i grupe momaka dogodio se u subotu iza ponoći ispred noćnog kluba, jer tim momcima nije želeo da govori o jednom svom drugu. Dok su bili u klubu, sve je ostalo na tome. Sin je sa društvom krenuo kući, ali se usput odvojio od ostalih i krenuo ka kiosku brze hrane.


PROČITAJTE JOŠ:
"Kupili" plac od pokojnika, uknjižili ga na svoje ime: Uhapšen S.B. i kuma ubijene pevačice Jelene Marjanović

Tada su ga, po rečima majke, u mračnom delu ulice susrela četvorica momaka.

- Ne znam tačno šta se desilo, ni dete se ne seća, jer je dobio snažan udarac u lice, od koga mu je pukla vilica sa obe strane. Takvog, svog u krvi, ostavili su ga da leži na ulici - priča potresena majka. - Kada su videli da je pao, oni su verovatno pobegli. Pronašli su ga drugi momci i odneli ga do obližnjeg stepeništa, gde je sačekao hitnu pomoć i policiju.

Momka su odatle odveli na hitan prijem, a pored slomljene vilice na pregledu u Opštoj bolnici konstatovane su mu i druge povrede po telu.

- On je još u šoku - kaže Zorica. - Kako je skoro slep na jedno oko, nije prepoznao sve napadače, ali je video da su neki njegovih godina, a bilo je i maloletnika. Policija je obavila uviđaj, ali nedostaje im još Dušanova zvanična pisana izjava da bi se slučaj procesuirao. To će dati čim bude u stanju, nećemo odustati, jer obest pojedinaca u ovom gradu mora da prestane.

Pretučen: Dušan Kočovski


PROČITAJTE JOŠ:
„Nisam ga udario tim kleštima“: Pikasova odbrana na suđenju za napad i pokušaj ubistva u Novom Sadu

DRUGI SLUČAJ U MESEC DANA

Ovo je drugi slučaj prebijanja za mesec dana u Subotici. Kako smo ranije pisali, maloletnog A. M. je pretukla grupa mladića u samom centru grada, a jedini punoletni vinovnik nasilja osuđen je ovih dana na zatvorsku kaznu od šest meseci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Nadja

06.12.2019. 00:00

Nasilnici Po Subotici pratim cesto novosti iz bivse Jugoslavije,Ali kad naidem na tekdtove ubistva,krada tuca,itd.vata me Bol U stomaku.Zar se ne boje Boga Ovi mladi ljudi?a i sudije daju 6 meseci zatvora .Njih treba isto Tako izlupati.pa uzatvor,na vise godina.Bez pisete,telefona,a da rade od Jutta do mraka.i svaki Dan da pisu za Sto su nekog istukli.Sramota sta se desava stanite na Put nadilnicima