Drogiran i pijan pretukao nepokretnog ujaka (75) i majku (52) sa smetnjama u razvoju, pa se mesec i po skrivao u selu: Užas kod Golupca

D.N./Novosti online

03. 12. 2019. u 12:47

Дрогиран и пијан претукао непокретног ујака (75) и мајку (52) са сметњама у развоју, па се месец и по скривао у селу: Ужас код Голупца

Tabla na ulazu u Mrčkovac; Foto: D. Novković

Nasilnik je osumnjičen i za krađu, jer je od komšije ukrao motocikl marke MZ
VELIKO GRADIŠTE – Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Velikom Gradištu, na predlog osnovnog javnog tužioca, odredio je jednomesečni pritvor za J.I. (31) iz Mrčkovca kod Golupca, zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i krađa.


Osumnjičeni se tereti da je 17. oktobra ove godine, u porodičnoj kući u Mrčkovcu, pretukao svoju majku sa smetnjama u razvoju(52), kao i svog nepokretnog ujaka, starog 75 godina. Ovo delo osumnjičeni je izvršio pod dejstvom alkohola i narkotika, jer su majka i ujak odbili da mu daju novac.

Nakon toga otišao je iz kuće i skrivao se po selu i okolini sve do hapšenja, 1. decembra. On je osumnjičen i za krađu, jer je od komšije ukrao motocikl marke MZ.


PROČITAJTE JOŠ: SIN NASMRT PRETUKAO MAJKU: Starica bila bolesna, muškarac imao psihičkih problema? (FOTO)

U narednom periodu sprovešće se istraga, tokom koje će se saslušati oštećeni i svedoci, a obaviće se i psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog. On je do sada već bio osuđivan za krađu i manja krivična dela.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije