U PUCNjAVI, koja se oko 21.15 dogodila u beogradskom naselju Banjica, u Crnotravskoj ulici kod "Pet solitera", teško je povređen mladić N. I., starosti 26 godina. Njega je ekipa Hitne pomoći, u besvesnom stanju i sa obilnim krvarenjem, prevezla u Urgentni centar na odeljenje reanimacije, gde se lekari bore za njegov život.

Okolnosti pod kojima se pucnjava dogodila zasada nisu poznate. Nepoznati napadač upucao je mladića nekoliko puta u noge - u butinu i potkolenicu. Nakon toga, sa saučesnikom je pobegao u nepoznatom pravcu.

Kako smo nezvanično saznali, pucnjava se dogodila nedaleko od zgrade na broju 11a. Pištolj iz kog su ispaljeni projektili policija je pronašla u neposrednoj blizini. Navodno, napadači su mlađi muškarci. Na trotoaru između zgrada u Crnotravskoj ulici, bili su vidljivi tragovi krvi ranjenog mladića. Ipak, niko od komšija, koje smo zatekli na mestu događaja, nije znao za krvavi obračun. Tek kada su videli lekare Hitne pomoći shvatili su da se dogodilo nešto ozbiljno. Prema svedočenju očevidaca, upucani mladić bio je u veoma teškom stanju.

Policija je obavila uviđaj i intenzivno traga za napadačima. Ipak, patrole su do kasnih večernjih časova obezbeđivale mesto pucnjave, a tu je bila i ekipa forenzike.