UBISTVA advokata Dragoslava Ognjanovića i Vladimira Zreleca, kao i Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića, zatim njegovog kuma Dragoslava Miloradovića, ali i Siniše Milića, Branislava Šaranovića i Jugoslava Cvetanovića su povezana. Ove likvidacije, posledica su sukoba dveju porodica - Bojović i Šaranović, i njemu nema kraja.

Ovo je u utorak pred Apelacionim sudom u Beogradu izjavio tužilac Milenko Mandić, izlažući žalbu na presudu okrivljenima za ubistva Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića. On je tražio da Miloš Delibašić bude osuđen na maksimalnih 40 godina zatvora, umesto na 10 godina manje, koliko mu je izrečeno prvostepenom presudom. Maksimalne kazne tražio je i za ostale optužene, Sašu Cvetanovića, Slavišu Novakovića i Ratka Koljenšića.

PROČITAJTE JOŠ - DETALjI LIKVIDACIJE U BUDVI: Šaranović znao da će biti smaknut 

Delibašić je u utorak naveo da su ceo slučaj pratili pritisci, misleći da je tokom prvog suđenja oslobođen krivice, a da je nakon ponovljenog postupka isto veće izreklo osuđujuću kaznu.

- Kada je sudija Vladimir Duruz doneo odluku da me osudi spustio je glavu i rekao "za Delibašića ne mogu da pročitam presudu" - kazao je Delibašić. I kada su mi sudili za pljačku zlatare "Izrael dajmond" rekao sam: "Ima da crknete, ali ja ću da budem oslobođen" i tako je i bilo. I sad kažem da ću biti oslobođen.