OBDUKCIJA tela Nemca Mihaela H. (33), koji je u nedelju ujutru nađen na šetalištu ispred Beton hale, pokazala je da nema odbrambenih povreda. To ukazuje da se on pre smrti ni sa kim nije tukao i da ga niko nije udarao po telu. Ovakav nalaz navodi da se Mihael najverovatnije sam sapleo na krovu Beton hale i pao na pločnik sa visine od pet metara.


Nalaz kaže i da je Nemac imao unutrašnja krvarenja, a ona su najverovatnije izavana zbog pada sa visine. Tokođe je svuda po telu imao i krvi.


Policijska istraga pokazala je da se Mihael H. te noći sa društvom provodio u jednom od klubova koji se nalaze u Beton hali. U jednom trenutku je bio toliko pijan da je i povraćao unutra. Posle toga ga je obezbeđenje izvelo napolje. Prema našim informacijama u klubu se ni sa kim nije kačio, niti je ulazio u verbalne i fizičke obračune sa drugim gostima ili mladićima iz obezbeđenja.


Pročitajte i: Otkriven identitet nastradalog kod Beton hale: Prijatelji prijavili njegov nestanak, pronađen mrtav na šetalištu


Telo Mihaila H. u nedelju ujutru su pronašli prolaznici koji su šetali kraj Save. Zatekli su ga bez svesti, polomljene lobanje i u lokvi krvi. Pozvali su policiju i Hitnu pomoć, koja ga je prevezla u Urgentni centar, gde je preminuo u šest časova ujutru.


Momenat pada sa krova hale snimile su sigurnosne kamere. Još se ne zna šta je Mihael gore radio po mraku i kako se popeo. Na jednom delu krova nalazi se parking sa ogradom, a u tom odakle je on pao, su klima uređaji i taj deo je zabranjen za prolaz.


Inače u nedelju ujutru jedan od Mihaelovih prijatelja prijavio je njegov nestanak. On je ispričao da im se drug odvojio te noći i da ne mogu da ga nađu.


Proteklog dana bilo je kalkulacija da je Nemac možda i gurnut, jer navodno sigurnosne kamere nisu snimile šta je prethodilo njegovom padu. Međutim, policija je uzela sve snimke sa okolnih video nadzora, kako bi rekonstruisla njegovo kretanje i kako bi se utvrdilo da li je bio sam ili sa nekim u društvu.