U ulici Vojvode Vlahovića u Beogradu kod broja 53 i dalje se odvija prava drama.


Policajac Bratislav S. (42) se posvađao sa suprugom i oko podneva se zaključao u sobu. Kod sebe imao službeni pištolj i preti da će se ubiti.


Dok pripadnici pregovaračkog tima MUP-a razgovaraju sa Bratislavom, oko zgrade među okupljenim komšijama kolaju razne priče. Ipak, i dalje nisu poznati razlozi zbog kojih se policajac odlučio na ovaj korak.


Prema jednoj verziji, Bratislav je ostao bez posla te ga je finansijska situacija naterala na očajnički potez. Međutim, ubrzo se saznalo da to nije tačno i da je on i dalje zaposlen.

PROČITAJTE JOŠ: Krenula na trening, pa sletela s puta: Ovo je povređena košarkašica koju su izvlačili iz smrskanog automobila kod Sremskih Karlovaca (FOTO)


S druge strane, kako “Novosti” saznaju, Bratislav je pokušao da se zaposli u firmi za transport "UTG rast". Direktor tog preduzeća B.Č. je izjavio za naš list da je Bratislav došao na probni rad prošle godine u njihovu firmu i da je rekao da nije zaposlen. Ipak, oni su dobili informaciju da je u radnom odnosu u MUP-u i nisu ga zaposlili.


Takođe, postoje informacije da je Bratislav imao problema sa alkoholom i kockom, te neki od njegovih poznanika i komšija smatraju da je možda to uzrok njegovog ponašanja.


Ono što je, zasad, sigurno je da do sada ovaj policajac nije bio prijavljivan zbog porodičnog nasilja, a pravi uzrok današnje drame će se tek utvrditi.