PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D. K. (40), zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pregledom osumnjičenog i njegovog automobila, policija je pronašla 228 grama amfetamina, 60 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, manju količinu „ekstazija“ i marihuane.

PROČITAJTE JOŠ - Pretio da će se ubiti, peo sa na ogradu terase, pa bacio pištolj i opasač i pregovara sa policijom: Detalji drame na Voždovcu, ne zna da li u stanu ima još oružja (FOTO+VIDEO)

D. K. je zadržan do 48 sati i uz krivičnu prijavu priveden u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu. Posle saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor, do 30 dana.

Za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga osumnjičen je i dvadesetdevetogodišnji Beograđanin.

Novosadska policija je u njegovom automobilu pronašla devet kesica kokaina, sakrivenih u koferu sa garderobom. Kod njega je pronađena i znatna suma novca, u domaćoj i stranoj valuti, za koju se sumnja da je stečena prodajom narkotika. Protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava, u redovnom postupku.