U SAOBRAĆAJNOJ nesreći na putu između Sremskih Karlovaca i Banstola, danas oko devet sati, teško je povređena Š. I. (18) i muškarac M.I. (65), koji je zadobio lakše povrede.

Prema rečima dr Ivane Ramović, portparola Službe hitne pomoći, 18-godišnja devojka je zadobila teške, politraumatske povrede, ali je posle ukazane medicinske pomoći na mestu nesreće, u svesnom stanju prevežena u Urgentni centar. Muškarac starosti 65 godina je zadobio povredu desnog kuka, i on je takođe prevežen u Urgentni cnetar KCV.

U ovoj zdracvstvenoj ustanovi kažu da su 18-godišnjoj pacijentkinji posle blagovremenog zbrinjavanja i adekvatne dijagnostike ustanovljene povrede glave i desne potkolenice.

Pročitajte još - Popeo se na ogradu terase, vikao da neće nikoga da vidi i da se svi sklone: Policajac se posle svađe sa suprugom zaključao i preti da će se ubiti, policija opkolila zgradu (FOTO+VIDEO)

- Pacijentkinja nije životno ugrožena, ali je hospitalizovana radi daljeg onzervativnog tretmana i opservacije. - navode u KCV. - Takođe je primljen i muškarac sa lakšim povredama u predelu lumbalne regije i on je posle dijagnostike i opservacije otpušten na kućno lečenje.

Uzroci nesreće još nisu poznati, ali se preptostavlja da je devojka koja je bila za volanom „punta“, najverovatnije izgubila kontrolu nad vozilom, a potom sletela u gradilište brze pruge Novi Sad- Beograd i udarila u parkirani kamion.

Ona se automobilom kretala iz pravca Sremskih Karlovaca prema Banstolu. Prednji deo vozila je potpuno smrskan, a devojku su iz kola izvadili novosadski vatrogasci. Muškarac koji je povređen, kako saznajemo, nalazio se na gradilištu.

FOTO NSuživo