U BLIZINI beogradskog naselja Braće Jerković u ulici Vojvode Vlahović kod broja 53 odvija se prava drama.

Prema prvim informacijama policajac Bratislav S. (42) se posvađao sa suprugom i oko podneva se zaključao se u sobu. Bio je naoružan, kod sebe je imao službeni pištolj i pretio da će se ubiti.

Kako kažu komsije i njegova žena je u tom trenutku bila u stanu, dok je sin otišao u školu.

Bos, u sivoj trenerci i beloj majici, on je izašao kratko na terasu. Pokušao je preko ograde da pređe na terasu susednog stana, ali se vratio. Zatim je vikao sa terase da neće nikoga da vidi i da se svi sklone, vratio se u svoj stan i zatvorio vrata terase.


I pašenog policajca došao je na lice mesta, zabrinut za svoju sestru.

Oko zgrade ima desetak policajaca, dva vatrogasna vozila i ekipe Hitne pomoći. Pregovarači su tu i pregovaraju sa muškarcem. Navodno je i bacio opasač preko ograde terase, ali se ne zna da li u stanu ima još oružja. Zatim je, kako javlja reporter "Novosti" nastavio da pregovara sa policijom.

Takođe, iz stana pored na terasu je izašao muškarac noseći beli papir. Na papiru piše samo reč "Bata" i pretpostavlja se da je to policajčev nadimak.

PROČITAJTE JOŠ - Talačka kriza u naselju Braće Jerković!? Naoružani muškarac se zatvorio u zgradu!


Podsećamo, stanari zgrade kažu da su primetili da se nešto dešava kada su videli da njegova supruga trči bosa po zgradi, a sin bračnog para je jutros otišao u školu, kažu komšije.