DVOJICA Jagodinaca i jedan Beograđanin privedeni su u Jagodini nakon što su se fizički sukobili u tom gradu. Obračun se dogodio zbog jedne devojke, a u slučaj je umešan još jedan mladić iz Beograda.

Incident se dogodio oko tri sata iza ponoći između Sinđelićeve ulice i Stanoja Glavaša. Sukob je izbio zbog devojke iz Jagodine koja živi u Beogradu. Ona je došla sa dečkom Beograđaninom u Jagodinu.

Kada su se razdvojili, ona je odlučila da se čuje sa bivšim, a zatim je taj mladić seo u taksi i došao u Jagodinu iz Beograda. Kod sebe je imao pištolj i posvađao se sa sadašnjim emotivnim partnerom devojke, koji je, videvši da ovaj kod sebe ima vatreno oružje, počeo da se udaljava.

Na ulici je prošlo vozilo u kom su se nalazili mladići koji su prikočili da vide šta se događa. Naoružani Beograđanin im je prišao i počeo da preti.

PROČITAJTE JOŠ - Nokaut pa onda šamar: Pogledajte snimak urnebesne tuče u Novom Sadu (VIDEO)

- Šta gledate? - upitao ih je i rekao im da izađu iz automobila.

Mladići koji su se nalazili u automobilu mislili su da je u pitanju plastični pištolj.

- Baci pištolj, rešićemo ovo - rekli su i izašli iz automobila , a zatim su počeli da tuku naoružanog mladića.

Beograđanin je zadobio teške telesne povrede, a dvojica Jagodinaca su privedena.

Momci iz Jagodine su uhapšeni zbog nanošenja teških telesnih povreda, a Beograđanin zbog nedozvoljenog posedovanja i nošenja oružja, zbog izazivanja opšte opasnosti i ugrožavanje sigurnosti.Autor: Telegraf