NEGOTIN - Taksista D. M. (62), iz Negotina, dobio je teške batine samo zato što je mušterije - Lj.U. (23) i M. P. (26), koje je povezao, zamolio da - ne puše u kolima!

Mladići, koji iza sebe imaju seriju imovinsko-krivičnih dela, zbog čega su bili i u zatvoru, zaustavili su u ponedeljak uveče taksi kojim je upravljao D. M. U jednom trenutku, njih dvojica, koji su sedeli na zadnjem sedištu, zapalili su cigarete, a vozač ih je zamolio da to ne čine, jer je kod njega u autu to zabranjeno.

Došlo je do verbalnog sukoba, nakon čega je taksista zaustavio vozilo i izašao napolje, uz obrazloženje da neće da vozi mladiće. Oni su, međutim, nasrnuli na njega, pretukli ga, ukrali mu novčanik u kome je bilo 4.500 dinara i lična dokumenta, kao i mobilni telefon, nakon čega su pobegli sa lica mesta.


PROČITAJTE JOŠ: Drama u Pančevu: Muškarac pretio da će se razneti bombom, pregovori trajali duže od 4 sata

Taksista je uspeo da pozove pomoć i one je zbrinut u Zdravstvenom centru u Negotinu i van je životne opasnosti. Policija je ubrzo pronašla napadače kojima je, nakon prijave zbog razbojništva, određen pritvor do 48 sati.