Uhapšen “ubica” Jelene Marjanović!

Novosti Online

07. 11. 2019. u 14:01

Ухапшен “убица” Јелене Марјановић!

Jelena Marjanović Facebook

Dragoje Milinković, označen kao ubica pevačice, sproveden u KPZ za maloletnike u Valjevu
Dragoje Milinković koji je u anonimnom pismu, dostavljenom Višem sudu u Beogradu, označen kao ubica pevačice Jelene Marjanović uhapšen je i spoveden u KPZ za maloletnike u Valjevu, a po naredbi Osnovnog suda u Priboju, jer se nije javio na izdržavanje zatvorske kazne od godinu dana zbog prevare.

Podsetimo, prošle nedelje anonimno pismo iz Švajcarske stiglo je u Viši sud. U njemu je navedeno ime Dragoja Milinkovića iz Priboja, za koga anonimi pošiljalac tvrdi da je ubio pevačicu.

Navodno je to uradio na zahtev Zoranove majke Zorice, kod koje je ovaj svojevremeno dolazio na seanse uz novčanu nadknadu.

U pismu se navodi da je Zorica skovala čitav plan i sama sugerisala da kobnog dana odu na nasip da Jelena trči.

Tu ju je navodni ubica presreo, udario tupim predmetom u glavu, a zatim pobegao.

PROČITAJTE JOŠ - U anonimnom pismu su ga optužili da je ubio Jelenu Marjanović: Dragoje Milinković spreman da dođe u Beograd i ispriča sve što zna!

U pismu piše i da se istog dana on slikao sa većom količinom novca.

Dragoje se tim povodom oglasio u sredu. On je negirao navode iz pisma, rekao da ni ne poznaje Marjanoviće i da je spreman da bude saslušan uz poligraf kako bi dokazao nevinost u slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

naranca

07.11.2019. 16:38

@Opaky - @opaky NIKO ne sme da bude ostavljen na miru dok se Istina i Pravda ne saznaju I uspostave...Ovo je SRBIJA a ne evropa.

Vestica

08.11.2019. 21:35

@Opaky - Pa cuj zato pravda i istina i nece nikada izaci na videlo na zalost bas iz tog tazloga jer ovo je SRBIJA

Traper

07.11.2019. 15:10

Na osnovu čega je označen kao ubica pre istrage i suda? Na osnovu pisma bivše žene? Svako je nevin dok sud ne dokaže suprotno

Збуњен

07.11.2019. 19:18

Е опаки, замисли како је породици и пријатељима ове несрећне жене. Ужас! Не дају јој да почивс у миру, посебно новинарска гамад из дневних таблоида...

Viking

08.11.2019. 14:20

Vec sam rekao nemoguce da nije video sta se desava ljudi to je nasip nije sumaprice za malu decu.

Breskica

08.11.2019. 18:51

Jadna njena ćerkica,pored onakve porodice koja uopšte nije čista,još pored svega toga ostati bez majke. Jadna devojčica večita trauma.

Rade

09.11.2019. 20:47

Strašno je to što pravi krivci neće biti kažnjeni za ubistvo mlade žene. Vreme je učinilo svoje, materijalni tragovi su nestali, a pravda zasnovana na ljudskoj savesti preko izjav je tanka i prevrtljiva. T o je klsičan prime neprimerene istrage sredstava javnog informisanja, od tabloida do ozbiljnih novina i raznih TV .Radi populizma, utrkivali su se ko će dati više rešenja i dokaza.Čak su se i mnoge javne ličnosti uplitale i obećavale ili davale skoro rešenje. iSTRAGU SU VODILI SVI SEM ONIH PR