Poslao Gordani poruku pa je upucao kada mu nije odgovorila? Šta je prethodilo krvoproliću na Čukaričkoj padini

Novosti Online

petak, 25. 10. 2019. u 19:33

Послао Гордани поруку па је упуцао када му није одговорила? Шта је претходило крвопролићу на Чукаричкој падини

Foto: Ž. Knežević

Ahmo je navodno pokušao da komunicira sa Gordanom, ali ona nije bila zainteresovana
AHMO H. (60), koji je pucao iz pištolja u radnicu pekare “Dada” Gordanu K. (37) danas na Čukaričkoj padini, bio je, kako se spekuliše, u emotivnoj vezi sa njom i poslao joj je poruku pre napada.

Pročitajte još: Šokantan scenario prethodio pucnjavi na Čukaričkoj padini: Muž i ljubavnik uz kafu i sok se dogovorili o Gordaninoj sudbini?

Nezvanično, žrtva je želela da se vrati suprugu sa kojim ima četvoro dece.

Kako saznaje „Blic” Ahmo H. je bivšoj ljubavnici, sa kojom je bio u vezi svega tri nedelje, i koja ga je ostavila juče, danas poslao poruku: "Šta nije u redu, ljubavi moja?" Na ovu poruku žena nije odgovorila, s obzirom na to da su se dan ranije videli i da mu je rekla da prekida vezu i da ne želi više da vara muža, koji je za njihov odnos saznao, međutim Ahmo to nije hteo da prihvati.

Suprug ranjene došao je posle pucnjave u pekaru “Dada”. Kako prenosi Pink, on se sreo sa napadačem i izneo mu je situaciju. Ahmo se složio i rekao da im neće stajati na putu. Gordanin suprug je policiji izjavio i da su dan ranije njih dvojica seli i popričali kako da reše poroblem i spuste tenziju uz kafu i sok.

Ahmo je, to obećanje pogazio i samo dan kasnije, došao u pekaru u kojoj radi Gordana. Kako nezvanično saznaju “Novosti”, Gordana ga je prijavila policiji za uznemiravanje, zbog čega je njemu “pukao film”. Došao je u pekaru i iz neregistrovanog pištolja pucao u radnicu, a zatim pokušao sebi da oduzme život.