Pucnjava na Čukaričkoj padini: Ovo je muškarac koji je ranio radnicu pekare, pa pokušao da se ubije

Novosti Online/ Š. M.

petak, 25. 10. 2019. u 16:04

Пуцњава на Чукаричкој падини: Ово је мушкарац који је ранио радницу пекаре, па покушао да се убије

Foto: Fejsbuk

Jedna od verzija je da su njih dvoje bili u vezi i prekinuli su

LEKARI se bore za živote Ahme H. (60) i Gordane K (37) koji su teško ranjeni, nešto pre 12 sati, u pucnjavi na Čukaričkoj padini, nedaleko od Ade ciganlije. Mušakarac je pucao u radnicu u pekari, a onda pokušao da izvrši samoubistvo. Motiv zločina i dalje je nejasan.

Jedna od verzija je da su njih dvoje bili u vezi i prekinuli su. On je, navodno, dolazio i u četvrtak veče da je traži.

- Priča se da su tri nedelje bili u navodnoj ljubavnoj vezi. Pre neki dan su se sastali Ahmo H, Gordana K. i njen muž, kako bi pričali o njenoj preljubi. Navodno, Ahmo joj je juče poslao poruku u kojoj je pisalo: "Ljubavi moja, što mi se ne javljaš, šta nije u redu? - rekao je novinaru “Novosti” jedan od ljudi koji su bili na mestu pucnjave. - On inače živi na kampu na Adi, ima ženu koja boluje od raka i dva sina.

Međutim, vlasnik pekare "Dada" kaže za "Novosti" da je Gordana poštena i časna žena i da su priče o navodnoj prevari lažne.

PROČITAJTE JOŠ - Da li je preljuba motiv pucnjave? Ovo je Gordana K. ranjena na Čukaričkoj padini (FOTO)

- Ona u mojoj pekari radi skoro pet godina. Nikakvih problema nisam imao. Ahmu znam jer je dolazio da kupuje kod nas, ali tvrdim da ničega među njima nije bilo. Ona ima četvoro dece, najstariji sin ima 16 godina.

Ahmo H. je oko podneva u pekari “Dada” u Radničkoj 2 je iz pištolja ispalio više metaka u Gordanu K (37). Ona je pogođena u glavu i ruke. Sebi je ispalio metak u glavu.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Белгород Ц.З.

25.10.2019. 16:56

Чекај бре,ко је овде луд!? па ви замаглите лице и напишете ово је тај човек.Па види му се само јакна! Ужасно ме нервирају те новинарске форе које сад форсирају и Новости.