Pevačica Edita saslušana u policiji zbog bombaškog napada na studio

Novosti Online

24. 10. 2019. u 10:38

Певачица Едита саслушана у полицији због бомбашког напада на студио

Edita Aradinović Foto Instagram

Vlasnici producentske kuće od Edite potražuju dug za koji i sama pevačica priznaje da postoji i da, kako kaže, radi na tome da ga u potpunosti isplati

Pevačica Edita Aradinović, u pratnji advokata, saslušana je u četvrtak jutro u policiji zbog bombe koja je 29. septembra bačena na prostorije producentske kuće "FM Plej".

Ručna bomba kašikara bačena je tokom noći, a na svu sreću niko nije povređen jer su vlasnici Miloš Roganović i Filip Miletić, kao i njihovi saradnici, u tom trenutku bili odsutni.

Prema nezvaničnim informacijama, dosadašnja istraga pokazala je da su vlasnici ove kuće imali sukob sa pevačicom, pa je ona zbog toga saslušana.

Pročitajte još - Edita Aradinović otkrila tačnu cifru koju mora da vrati "Aspirincima"

Edita Aradinović napustila je bend "Ministarke" početkom 2018. godine, i od tada se nagađa koja je to cifra koju pevačica mora da isplati producentima Milošu Roganoviću i Filipu Miletiću (FM Plej), koji su grupu osnovali.

Pročitajte još - Bombom na producentsku kuću, vlasnici veruju da su greškom bili žrtve (FOTO / VIDEO)

Podsetimo, oni od Edite potražuju dug za koji i sama pevačica priznaje da postoji i da, kako kaže, radi na tome da ga u potpunosti isplati.

Edita Aradinović sa vlasnicima producentske kuće "FM Plej" Foto Instagram

Brzo nakon što su na saradnju stavili tačku, ušli su u javni sukob koji je bio propraćen medijskim i prepucavanjem na društvenim mrežama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije