Suđenje za ubistvo i ranjavanje ispred Nane: Ne znam zašto me je Grbović upucao

N. B.

21. 10. 2019. u 21:18

Суђење за убиство и рањавање испред Нане: Не знам зашто ме је Грбовић упуцао

Foto V.Danilov

Adija Iseinovći, koji je bio ranjen u pucnjavi ispred kluba „Nana“ 2017. godine, tvrdi da nije napravio nikakav incident i da ne zna zašto je Nedeljko Grbović pucao na njega

NIKAKAV incident nisam napravio, niti bilo ko iz mog društva, ne znam zbog čega su nas izbacili te večeri iz kluba "Nana". Nisam bio agresivan prema Nedeljku Grboviću, sa njim nikakav sukob odranije nisam imao, nisam mu pretio i ne znam zašto je pucao na mene.

Ovo je u ponedeljak pred Višim sudom u Beogradu izjavio Adija Iseinović, svedočeći u postupku protiv Grbovića, koji je pored ranjavanja ovog mladića optužen i za ubistvo Aleksandra Savkovića (27), ispred kluba "Nana" decembra 2017. godine. Iseinović je kazao da se i pored toga što je optuženi pucao u njega ne pridružuje krivičnom gonjenju, jer je "srećan što je živ i zdrav", pošto mu je metak proleteo između pankreasa i bubrega.


PROČITAJTE JOŠ:
Otkriven uzrok iznenadne smrti malog Stevana (1) iz Sonte

Iseinović je ispričao da je po izlasku iz kluba ugledao prekoputa lokala Grbovića, koji je radio u obezbeđenju i da je krenuo prema njemu u nameri da ga zamoli da dođe do vrata kako bi mogao da spreči eventualni incident.

- Rekao sam mu da li bi bio ljubazan da dođe do vrata, on je samo stajao, držao je ruke u džepovima i samo me je gledao - kazao je oštećeni. - U jednom momentu sam čuo pucanj i video da mu se puši desni džep. Pištolj nisam video. Osetio sam neprijatnost u levoj strani ispod grudi i video da mi je košulja krvava. Krenuo sam da trčim da nađem prevoz. Ubrzo sam čuo još jedan ili dva pucnja, mislio sam da puca na mene. Okrenuo sam se i video da Savković leži na sredini ulice. Grbović je bio blizu njega.

Nedeljko Grbović je ranije izjavio da je jedan od incidenata u klubu izbio kada je došlo do rasprave između društva u kojem su bili Savković i Iseinović sa nekoliko momaka, koji su inače navijači Crvene zvezde.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Bice Bolje

21.10.2019. 22:06

Nana Nana Nana taj objekat treba zatvoriti dok jos neko neizgubi glavu kao da je prokleto mesto.