Bivša žena i sin hteli da prevare Alberta Nađa: Sud prozreo nameru i oslobodio slavnog fudbalera

J. D. Lj.

21. 10. 2019. u 20:16

Бивша жена и син хтели да преваре Алберта Нађа: Суд прозрео намеру и ослободио славног фудбалера

Albert Nađ / Foto N. Paraušić

Bivša supruga i sin nekadašnjeg reprezentativca tražili su od suda veliki iznos koji je potreban za studiranje, ali sud utvrdio da sin nikada nije upisao fakultet i da nema pravo na izdržavanje

TREĆI osnovni sud u Beogradu oslobodio je u ponedeljak Alberta Nađa, nekadašnjeg fudbalskog reprezentativca, od optužbi za nedavanje izdržavanja bivšoj supruzi Jeleni i sinu, kao i duga na ime alimentacije od više desetina hiljada evra.

Sud, kako je obrazloženo, nije poklonio veru iskazima bivše Nađove supruge i sina da čuveni fudbaler ne daje novac za izdržavanje deteta, pošto je utvrđeno da na to nema pravo.


PROČITAJTE JOŠ: Supruzi stavio nož pod grlo, tasta udario pesnicom u glavu i šutirao: Nasilnik iz Velikog Gradišta osuđen uslovno

Bivša supruga i sin su, u svojim optužbama pred sudom, tvrdili da Nađov sin studira i da mu je novac bio neophodan. Ispostavilo se, međutim, da on fakultet nikada nije upisao, već je samo aplicirao. Na osnovu toga, Nađov sin i supruga su uspeli da izdejstvuju parnični spor i izvršnu ispravu kao da je mladić redovan student i da ima pravo na izdržavanje. Ispostavilo se ipak da on nema pravo na izdržavanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije