Supruzi stavio nož pod grlo, tasta udario pesnicom u glavu i šutirao: Nasilnik iz Velikog Gradišta osuđen uslovno

D. N.

21. 10. 2019. u 10:21

Супрузи ставио нож под грло, таста ударио песницом у главу и шутирао: Насилник из Великог Градишта осуђен условно

Osnovni sud u Velikom Gradištu/ FOTO: D. Novković

Na osnovu sporazuma o priznanju krivice, optuženi osuđen na godinu dana zatvora, uslovno na tri godine, i na novčanu kaznu od 50.0000 dinara

VELIKO GRADIŠTE – Nebojša Stokić (33) iz Velikog Gradišta osuđen je pred Osnovnim sudom na godinu dana zatvora, uslovno na tri godine, zbog nasilja nad nevenčanom suprugom i njenom porodicom.

Presuda je izrečena na osnovu sporazuma o priznavanju krivice, a obuhvata i novčanu kaznu od 50.000 dinara. Takođe, optuženom je izrečena i zabrana prilaska oštećenima na najmanje 50 metara i zabrana komuniciranja sa njima.


Prema navodima optužnice, Stokić je 11. avgusta ove godine, u 4.30, upao u kuću u Velikom Gradištu, u kojoj živi njegova nevenčana supruga K.A. (29) sa roditeljima i sestrom.

Nakon što je razvalio balkonska vrata i ušao u kuću, počeo je da ih vređa i preti ubistvom. Nevenčanoj supruzi stavio je nož pod grlo, a onda je odgurnuo, zbog čega je ona pala na pod.

Njenog oca, koji je pokušao da je zaštiti, udarcem pesnicom u glavu oborio je na pod, a onda ga šutirao. Nakon njegovog izlaska iz kuće, oni su nazvali policiju, pa je ubrzo uhapšen i pritvoren na 10 dana, zbog porodičnog nasilja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Ka-Min

21.10.2019. 19:45

U ovome slučaju, sud je bio blag prema izvršiocu i on će sigurno ponoviti delo ali u težem obliku. Ako se to stvarno dogodi, onda bi sudija ovako izrečene blage kazne, trebao odgovarati za nestručan i aljkav rad.