Rođena braća, Stanimir (74) i Miodrag Bojović (54) zadobili su teže telesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se u subotu popodne dogodila na ulazu u Kuršumliju. Naime, prema saznanjima „Novosti“ do nesreće je došlo kada je automobil marke audi inostranih tablica u kojem su se nalazila dvojica Albanaca sa Kosova, udario u auto marke jugo u kojem su se nalazila braća Bojović iz kuršumlijskog sela Kosanička Rača.


Tom prilikom jugo je bukvalno smrskan i od siline udarca odbačen u stranu dok kako saznajemo drugom autu nije pričinjena veća materijalna šteta. Iz smrskanog auta braću Bojović su izvukli vatrogasci iz Kuršumllije i posle ukazane prve pomoći u kuršumijsom Domu zdravlja hitno su prebačeni u prokupačku bolicu gde im je urađena dijagnostika.


- S.B. Koji se nalazio na mestu vozača zadobio je povrede kuka i grudnog koša i zadržan je na odeljenju ortopedije dok M.B. koji je bio na mestu suvozača ima prelom butne kosti i povredu čeonog dela glave ali i druge povrede po telu zbog čega je prebačen u niški kliničko bonički centar na dalje lečenje - saznajemo u prokupačkoj bolnici dok su dva mladića albanske nacionalnosti koji su se vozili u audiju zadobili lakše povrede.


Pročitajte još: STRAVIČNA NESREĆA IZMEĐU KURŠUMLIJE I PROKUPLjA: Pet osoba stradalo u sudaru autobusa i kamiona (FOTO/VIDEO)
Oni su kako saznajemo u kuršumlijskom Domu zdravlja, odbili da prime lekarsku pomoć. Inače, prema nezvaničnim podacima, do nesreće je došlo kada je automobil jugo u kojem su se nalazila braća Bojović , a koji je saobraćao iz pravca Merdara ka Kuršumliji preko pune linije pokušao da skrene na okolnu benzinsku pumpu pri čemu ih je udario audi koji je saobraćao iz suprotnog pravca.