Poznat kao tigar iz Novog Pazara: Emir ranio mladića pa pobegao, imao saučesnika vozača jer je nepokretan?

M. NIĆIFOROVIĆ

18. 10. 2019. u 22:23

Познат као тигар из Новог Пазара: Емир ранио младића па побегао, имао саучесника возача јер је непокретан?

Mesto ranjavanja Almina S.

Uprkos intenzivnim pretragama policije, oni su još u bekstvu

NAKON što je u četvrtak posle podne, u centru Novog Pazara naočigled puno prolaznika, iz kola u pokretu pucao u Almina S. i teško ga ranio, osumnjičeni napadač Emir Hadžimujović i njegov "vozač" kao da su u zemlju propali. Uprkos intenzivnim pretragama policije, oni su još u bekstvu. Policija sumnja da će alternativnim pravcima pokušati da se prebace na Kosovo ili u Crnu Goru, odnosno da su to već učinili.

Ranjeni Almin S., sin poznatog novopazarskog proizvođača džinsa, pogođen je u nogu i van životne je opasnosti. Inače, nema informacija da se on bavio nekim nezakonitim poslovima. Policija u Novom Pazaru ne zna zašto je Hadžimujević pucao - da li samo zbog obične svađe ili je sa Alminom S. odranije imao neke neraščišćene račune. Više detalja znaće se kada napadač i njegov vozač budu uhapšeni.

Pročitajte još - SNIMAK PUCNjAVE U NOVOM PAZARU: Na sina biznismena ispaljeni hici iz kola (VIDEO)

Za Emira Hadžimujovića novopazarska šira javnost prvi put je čula pre desetak godina kada je kao mlad kik-bokser redom rušio svoje protivnike. Tada su ga nazivali "lavom od Sandžaka" i "tigrom iz Novog Pazara". Međutim, o njemu se pričalo i zbog obračuna na novopazarskim ulicama, tučama i pucnjavama. Više puta imao je sukobe sa zakonom, a u jednom "revolveraškom" obračunu teško ga je ranio poznati novopazarski kriminalac Dženan Kačar. Metak ga je pogodio u kičmu, a za ovo krivično delo Kačar je osuđen na sedam godina zatvora (trenutno na izdržavanju kazne). Teško ranjeni Hadžimujović ostao je invalid i najverovatnije trajno vezan za invalidska kolica.

Pročitajte još - Ovo je kik-bokser, osumnjičen za ranjavanje mladića u Novom Pazaru: Pucao zbog starog sukoba?

Iako nepokretan, Hadžimujović je i dalje, zajedno sa svojom "ekipom", bio prisutan na "novopazarskom asfaltu" gde je imao čarke sa raznim protivnicima. U trenutku pucanja na Almina S., navodno je sedeo na mestu suvozača. Emir Hadžimujović

ČUVAO BALI-BEGA

JEDNO vreme Emir Hadžimujović je bio i telohranitelj poznatim ličnostima koje su posećivale Novi Pazar, između ostalih čuvao je i Buraka Ozčivita, čuvenog turskog glumca koji je igrao Bali-bega u seriji Sulejman Veličanstveni. Ranjen je odmah nakon koncerta Šaka Polumente u Novom Pazaru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)