VIŠE javno tužilaštvo u Beogradu odustaje od krivičnog gonjenja Nataše Šaranović, supruge Vladimira Šaranovića, optuženom za ubistvo advokata Vladimira Zreleca - nezvanično saznaju "Novosti".

Protiv Nataše se vodio postupak zbog sumnje da je trgovala narkoticima, a isto krivično delo stavljeno je na teret i njenom mužu.

Ova odluka usledila je uoči završnih reči, koje su zakazane za 5. novembar pred Višim sudom. Nataša je, inače, od početka postupka negirala sve navode optužbe. Njen branilac, advokat Aleksandar Šćekić, nije mogao za "Novosti" da potvrdi da li je odustajanje Tužilaštva izvesno, navodeći da on nema tu informaciju.

PROČITAJTE JOŠ - SUĐENjE ZA UBISTVO ADVOKATA: Šaranović urlao i pretio Vladimiru

Nataša Šaranović uhapšena je 14. novembra 2017. godine u okviru potrage za Vladimirom. Policija je tada saopštila da su joj lisice na ruke stavljene u stanu na Kanarevom brdu, u kome je neprijavljeno boravila sa svojim suprugom, i da je u stanu tom prilikom pronađeno oko pola kilograma marihuane. Dva meseca kasnije, nedaleko od Zrenjanina uhapšen je i Vladimir. On je, kako se sumnja, 1. decembra 2015. usmrtio advokata Zreleca ispred zgrade na Vračaru u kojoj je bila njegova kancelarija.