KRUŽIO OKO ŽENE, PA JE UDARIO S LEĐA: Stravični detalji ubistva starice u Požarevcu

D.N.

18. 10. 2019. u 13:02

КРУЖИО ОКО ЖЕНЕ, ПА ЈЕ УДАРИО С ЛЕЂА: Стравични детаљи убиства  старице у Пожаревцу

Mesto na kojem je stradala nesrećna žena

Snimci su pokazali da žena nije nepažnjom oborena autom sa bicikla, već da je vozač „kružio“ oko nje, dok je nije udario s leđa
POŽAREVAC – Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Požarevcu, odredio je jednomesečni pritvor za Aleksandra Đ. (22), zbog sumnje da je 14. oktobra izvršio teško ubistvo Ružice Kovač (78).


Pritvor od 30 dana određen je i za Danijela S. (21) i njegovog oca Sašu S. (47), zbog sumnje da su izvršili podstrekivanje i pomaganje učiniocu nakon krivičnog dela.


Ovo ubistvo dogodilo se kada je Aleksandar otpozadi, desnom stranom „zastave 101“, udario bicikl na kojom je Ružica išla ka svojoj kući.


On je zatim pobegao i vozilo kasnije zapalio u ataru Mihajlovca kod Smedereva.


PROČITAJTE I: Monstruozni detalji: Naručili ubistvo da bi se ženi uselili u kuću?


Pokojna Ružica Kovač


Prilikom uviđaja, najpre se sumnjalo da se radi o saobraćajnoj nezgodi, ali su nadzorne kamere pokazale da je osumnjičeni namerno udario u bicikl. On je Ružicu najpre sustigao na putu, zatim zaobišao kako bi se uverio da je to ona, onda se vratio nazad i ponovo krenuo za njom, da bi je na kraju udario autom otpozadi.


Aleksandar se tereti da je ovaj zločin izvršio u dogovoru sa Danijelom S. i Sašom S, koji su sa Ružicom imali neraščišćene imovinsko-pravne odnose oko njene kuće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Crni

18.10.2019. 14:08

Njih trojica ne u zatvor vec dozivotno u Rudnik da kopaju za Srbiju i njen Narod! Zatvor je za njih povlastica jer jedu,kupaju se na stetu Naroda Srbije!