KAMERA u Novom Pazaru je uhavatila trenutak kada je u četvrtak oko 14.30 više hitaca ispaljeno na Almina S. sina novopazarskog biznismena.

Pročitajte još: Novi detalji krvavog obračuna u Novom Pazaru: Pucano iz vozila u pokretu, ranjen sin poznatog biznismena, motiv dugovi iz prošlosti?


Za napadačem Emirom H. policija intenzivno traga. Prema prvim informacijama, razlog obračuna su stari dugovi iz prošlosti.

Na snimku se vidi kako napadač pravi polukružno skretanje, zaustavlja se pored Almina S. i ispaljuje nekoliko hitaca kroz prozor automobila.

Tom prilikom Starčanin biva pogođen u nogu, iznad kolena, a Emir H. se daje u bekstvo, piše Sandžakpress.

Almin S. je, prema rečima očevidaca, izašao iz automobila sa prostrelnom ranom u nozi tražeći pomoć od prolaznika. U tom trenutku nailazi njegov brat Emir, koji se nalazio u blizini, vraća brata u automobil i brzo ga odvozi u bolnicu.

Almin S. je odmah primljen na hiruškom odeljenju, još je u bolnici, a zrno od metka, kažu prisutni, još se nalazi u njegovoj nozi. Na sreću, nije životno ugrožen, kažu članovi njegove porodice.

Prema rečima očevidaca u automobilu sa Emirom H. se juče nalazila još jedna osoba. Neki od prisutnih kažu da je sa njim bio njegov otac.