Dušan P. (33) i Violeta Jošić (19), koju je on u nedelju ubio u selu Batalage kod Koceljeve, bili su godinu i po dana u vezi.


Nesrećna devojka je radila kao portir u kompaniji u kojoj se i Dušan nedavno zaposlio.

Kako saznaju “Novosti”, Dušan i Violeta su raskinuli u septembru. Navodno, on je jednom prilikom doveo drugarice sa sobom na sastanak, na šta je Violeta ljubomorno reagovala i ostavila ga. Posle raskida, ostavljeni mladić je pričao kako planira da izvrši samoubistvo.

PROČITAJTE JOŠ: Dušan (33) iskasapio Violetu (19), pa se sa krvavim nožem u rukama vozio s njom do Doma zdravlja: Jezivi detalji zločina kod Koceljeve (FOTO/VIDEO)


Prema nezvaničnim informacijama, dva dana pre ubistva Dušan P. se ponašao čudno. On je u petak uveče najpre automobilom divljao po gradu i usput ošetio nekoliko vozila. Policija ga je zaustavila i utvrđeno je da u ima 0.53 promila alkohola u krvi.


Prema rečima meštana koji su svedočili toj sceni, Dušan nije mogao da stoji na nogama, po čemu su mnogi posumnjali da je možda bio i pod uticajem narkotika.


Sutradan, u subotu, u policijsku stanicu je došao njegov otac koji je prijavio da Dušan preti da će se izbosti. Mladić se, kako pričaju komšije, ubzo smirio i policija je otišla sa lica mesta. Samo nekoliko časova posle toga Violeta je izbodena.


Foto: A.Delić