ŠABAC – Nesrećna starica Verica Puzić (88) iz Bogatića, preminula je jutros na odeljenju hirurgije Opšte bolnice u Šapcu. Ona je hospitalizovana nakon porodične tragedije u Mačvi pre 10 dana, kada je njen unuk Marko (27) Puzić usmrtio svoju majku Desanku (64), a njoj naneo teške telesne povrede.

- Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu biće obavljena obdukcija tela bake koja u međuvremenu nije ni izašla iz kome – kaže naš izvor iz istrage i dodaje da je Verica u bolnicu primljena sa brojnim prelomima i hematomipa po glavi i telu te se njeno premeštanje u neku od klinika u Beogradu smatralo rizičnim.


PROČITAJTE JOŠ: NOVI DETALjI UŽASA U BOGATIĆU: Udavio majku i povredio babu, pa se potukao sa policajcima i razbio im auto (FOTO)

Marko Puzić nalazi se u pritvoru u Centralnom zatvoru u Beogradu, gde je sproveden odmah nakon saslušanja pred Višim javnim tužiocem u Šapcu. Naloženo je i psihijatrijsko veštačenje, a kako su „Novosti“ pisale, policija je prilikom hapšenja jedva uspela da ga savlada jer je bio u raszrojstvu.

- Osumnjičenom se na teret stavlja ubistvo i nanošenje teških telesnih povreda, ali rezultati obdukcije tela Verice mogli bi lako biti razlog da Tužilaštvo prekvalifikuje delo u dvostuko ubistvo – kaže naš sagovornik iz istrage.