U KUĆI LABORATORIJA, U KOLIMA „EKSTAZI“: Novosadska policija u dve odvojene akcije zaplenila narkotike

Lj.P.

10. 10. 2019. u 14:56

У КУЋИ ЛАБОРАТОРИЈА, У КОЛИМА „ЕКСТАЗИ“: Новосадска полиција у две одвојене акције запленила наркотике

Ilustracija; Foto: M.Labudović

Policija je zaplenila i 610 tableta „ekstazija“ i uhapsila M. T. (28) i B. G. (20) iz Subotice, zbog sumnje da su neovlašćeno proizvodili i stavljali u promet drogu
NOVOSADSKA policija uhapsila je R. P. (24), sa područja Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresom njegove kuće, policija je otkrila improvizovanu laboratoriju sa kompletnom opremom za uzgoj marihuane, nekoliko saksija sa zasađenim semenkama i 655 grama sasušene biljke.


Osumnjičenom R. P. je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti priveden na saslušanje.


Policija je zaplenila i 610 tableta „ekstazija“ i uhapsila M. T. (28) i B. G. (20) iz Subotice, zbog sumnje da su neovlašćeno proizvodili i stavljali u promet drogu. Prilikom pregleda automobila, kojim su se vozili osumnjičeni, policija je, osim „ekstazija“, pronašla i manju količinu amfetamina i marihuane.


PROČITAJTE JOŠ: Dao ekstazi deci svog brata


Obojica su zadržana do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni na saslušanje.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije