NARKOTICI U STANU I AUTOMOBILU: U dve akcije zaplenjeno 800 grama amfetamina i 320 psihoaktivnih supstanci

Lj.P.

sreda, 09. 10. 2019. u 14:53

НАРКОТИЦИ У СТАНУ И АУТОМОБИЛУ: У две акције заплењено 800 грама амфетамина и 320 психоактивних супстанци

Ilustracija; Foto: D.Dozet

Policija u Novom Sadu, u dve odvojene akcije, zaplenila je oko 800 grama amfetamina i 320 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci
POLICIJA u Novom Sadu, u dve odvojene akcije, zaplenila je oko 800 grama amfetamina i 320 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci. Uhapšeni su Z. G. (41), sa područja Žablja i Đ. M. (32) sa područja Inđije, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.


U stanu koji, u Novom Sadu, koristi Z. G. policija je pronašla 560 grama amfetamina, 137 tableta „ekstazija“, šest grama heroina, 60 grama marihuane i novac za koji sumnja da potiče od prodaje droge.


Kada je policija zaustavila njegovo vozilo, Đ. M. je odbacio kesu sa 235 grama amfetamina, a u automobilu su pronađene još 183 tablete sa liste psihoaktivnih supstanci i više od pola kilograma smese za uvećanje mase narkotika.


PROČITAJTE JOŠ: TRI AKCIJE MUPA: Zaplenjena droga, uhapšeno petoro


Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni na saslušanje.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije