LAZAR Vukićević (30), navijač Crvene Zvezde, koji je vozio “porše” raznet u Riječkoj ulici na Vračaru, osumnjičen je da je u januaru 2017. pucao u noge Nikoli Vaviću, vođi Partizanove navijačke grupe “Alkatraz”.

Pročitajte još: Ovo je „porše“ koji je raznet na Vračaru, vozi ga osumnjičeni za ranjavanje Nikole Vavića (FOTO)

Tada su posle tuče i pucnjave ispred beogradskog kluba "Kasina" privedena dvojica osumnjičenih, Nemanja Arsenović Arsa (33) i Vukićević, koji do tada nije imao krivični dosije u srpskoj policiji.

Kako su “Novosti” pisale, potezanju oružja prethodila je svađa između dve grupe mladića koji su bili u lokalu. Verbalni sukob nastavljen je ispred kluba da bi ubrzo prerastao u opštu tuču, tokom koje je potegnuto i oružje.

Pročitajte još: POGLEDAJTE: Prvi snimak sa mesta eksplozije na Vračaru (VIDEO)

Ubrzo po ranjavanju Vavića i drugog mladića, pozvani su policija i Hitna pomoć. Vavića, prema onome što nam je saopšteno, prijatelji su privatnim vozilom prevezli u bolnicu. Lekari Hitne pomoći su po dolasku ispred "Kasine" zatekli veći broj mladića koji su tokom tuče zadobili povrede u vidu posekotina i kontuzija. One su im sanirane na licu mesta.

Prema nezvaničnim informacijama, Vukićević se u Tužilaštvu branio da je pre pucnjave bio teško pretučen pa da zbog toga nije u stanju da iznese odbranu.