UPLAŠIO JE I POLICAJCE: Majci i babi slomio sve kosti u telu, tokom saslušanja ga vezali za klupu!

A. DELIĆ

petak, 04. 10. 2019. u 09:00

УПЛАШИО ЈЕ И ПОЛИЦАЈЦЕ: Мајци и баби сломио све кости у телу, током саслушања га везали за клупу!

Marko Puzić

Marko Puzić (27) osumnjičen za ubistvo i pokušaj ubistva, branio se ćutanjem

SIN je skakao po majci, čak joj slomio i vilicu, tako da je na licu mesta, u pravom smislu reči, bilo krvoproliće. Jedan od suseda pokušao je da spreči "krvavi pir" nad ženama, ali je jedva živu glavu izvukao. Nema nijedne kosti na Desanki da je ostala nepolomljena. A baba Vera prošla je vrlo slično. U komi je, ima niz aneurizama i preloma pa su lekari još u dilemi da li da je prebace u Beograd. Jer, i svako pomeranje moglo bi, takođe, biti kobno.

Ovako Zoran Obradović, viši javni tužilac u Šapcu, opisuje detalje zločina u Bogatiću, za koji je osumnjičen Marko Puzić (27). On je, kako se sumnja, u sredu zverski ubio majku Desanku (64) i teško povredio babu Veru (88). Na saslušanju se branio ćutanjem. Njemu se na teret stavljaju dva krivična dela - teško ubistvo i nanošenje teških telesnih povreda. Po nalogu Tužilaštva, odmah po određivanju pritvora, prebačen je u CZ u Beogradu jer u Šapcu niko ne sme da ga čuva!

- Nikada nismo videli takvu snagu da su se i dugogodišnji, iskusni policajci uplašili - kaže viši javni tužilac Zoran Obradović. - Dežurna koleginica, koja je imala zadatak da saslušava osumnjičenog, bukvalno je sedela u hodniku, dok je ovaj bio u sobi za saslušanje. Tužilački gledano, slučaj je čist, ali nikome nije jasno zašto je mladi čovek tako strahovito reagovao.

Obradović kaže da je naložena obdukcija tela nesrećne majke Desanke, ali ne može ništa sa sigurnošću da kaže dok ne stigne obdukcioni zapisnik. Kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, žena je divljački ubijena sa više udaraca pesnicom po glavi i telu.

Kada su došli policajci, koje je pozvao uznemireni komšiluk, kažu Mačvani, Puziću niko nije smeo da priđe. On je na jedno mesto stavio mrtvu majku i povređenu baku, obilazio oko njih kao u transu i govorio: "Ja sam Isus i moram da namirim trojstvo". Zbog toga se sumnja čak i na uplitanje nekakve sekte, koje nisu retkost u ovom delu Srbije, pogotovo jer mladić nikada nije pokazivao znake uznemirenosti.


PROČITAJTE JOŠ - NOVI DETALjI UŽASA U BOGATIĆU: Udavio majku i povredio babu, pa se potukao sa policajcima i razbio im auto (FOTO)


- Ne mora ni da znači da su komšije znale šta se dešava u kući Puzića - smatra jedan ugledni šabački psihijatar koji ne želi da mu pominjemo ime. - Obično se porodične tajne dobro skrivaju sve dok se ne desi zločin i to ne bi bilo prvi put. U svakom slučaju, stručnjaci u CZ-u imaće zadatak i da veštače uračunljivost zločinca.


Uhapšeni je prebačen u CZ u Beogradu jer u Šapcu niko ne sme da ga čuva


Nešto slično svedoče i susedi u Bogatiću, kao i iskaz oca Zvonka koji je u vreme zločina bio na njivi. Marko je, navodno, "podivljao" prethodne noći pa su ga majka i baka bezuspešno smirivale. Izlive besa nastavio je i ujutru, odmah po odlasku oca od kuće, što se, nažalost, završilo kobno.PROČITAJTE JOŠ - U BOGATIĆU I BEOGRADU RUKOM SINOVA UBIJENE DVE ŽENE: Marko udavio majku, Pavle majci prerezao vrat!


VEZALI GA ZA KLUPU

PUZIĆ je u zgradu Višeg suda i Tužilaštva u Šapcu dovezen sanitetom u pratnji više policajaca. Dugogodišnji bilder do te mere je razvijen da "lisice" nisu mogli da mu sastave oko ruku. Zbog toga su od njega zazirali i tužioci i policajci.

- Izgledao je zaista zverski, tako nešto nismo videli. Policajci nisu mogli da mu vežu ruke, pa su vezali noge za klupu. Jedina mogućnost bila je da ga pošalju u CZ gde ima više mehanizama za obezbeđivanje ovako nasilnih ljudi - kaže naš sagovornik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (31)

Nilski konj

04.10.2019. 09:58

Sad nadjite još jednog tako Razvijenog I jakog Momka Vezitega Za Drvo I Izlupajte tog Razbojnika dobro. Toje Životinja to nije Čovek.

zaliv.net

04.10.2019. 09:59

Drzava da iznajmi jedno ostrvo na 100god i tamo da salje ovakve, odraditi im vojnu obuku i slati na Kosovo...steta je da se takva "snaga" baca uludo.

Bice Bolje

04.10.2019. 10:01

on ima 27 godina e sada ako ima zakona dodelite mu jos 4 puta po 27 godina robije pa posle neka skace gde god stigne.

Joker

04.10.2019. 10:02

Pod hitno pripadnike policije opremiti sa električnim pištoljima i suzavcima po primeru Američkih policajaca da mogu da se izbore sa mnogo jačim bitangama ili na žalost bolesnim osobama kao što je ovaj slučaj.

alez

13.10.2019. 07:28

@Joker - Tejzer zakon!! Pa bi se smirili masovno!! Protrese te pa se smiris!!

Traper

04.10.2019. 10:11

Smrtna kazna bi bila pravda za zlikovca a ne da ga hranimo 30god u zatvor ko ce ovog skota da hrani ima 200 kila

zardjala kasika

04.10.2019. 10:33

Sve te cudake na roid-u treba preventivno zatvoriti, a sa sektama se obracunati... brutalno.

Boa II

04.10.2019. 14:00

@Djole - Da, po običaju, sve fin i pristojan svet komentariše. Čerečili bi, 'besili, ubijali metkom u glavu. Sve u svemu misle da su oni ti normalni.

lopovi anarhisti preljubnici

05.10.2019. 08:31

@Djole - vidimo ateiszi ili koji se guraju kao karleusa u svacije pedu pa i U SVOJE

Ivan

04.10.2019. 12:13

Tako jedan majmun u Paraćinu nacepan steroidima poludeo silovao devojku,7 policajaca nije moglo da ga savlada bacao ih po ulici pukla bruka,kada se roknu steroidima postanu životinje

Сурутка

04.10.2019. 12:15

Филм "Седам и по".. Кад каже онај билдер "Кад осетиш да ћеш да поломиш ћалета зато што ти је пожелео добро јутро а ти одмориш са хемијом,стереоиди итд." Случај јесте "чист" али ја молим психолога да се позабаве више са узроком како би боље убудуће радила струка на превенцији оваквих злочина.

Dara

05.10.2019. 07:15

@Сурутка - Najzad pametan komentar. Pokazalo se da nekontrolisano, prekomerno uzimanje steroida dovodi do ovakvih poremećaja, da počinilac nije svestan šta radi. Njegova agonija tek predstoji. Lako je uzeti sačmaru i biti zver sa predumišljajem. Treba i steroide davati na recept, a ne da ih kupuje i guta ko kako hoće.

Aleksandar

05.10.2019. 07:24

@Сурутка - Samo mala ispravka, zato što ti nije poželeo dobro jutro

буки

04.10.2019. 12:16

Сачувај Боже колики је, а колико ли је само ова грдосија појела мајчиних и бабиних ручкова? Са оваквим мозгом, неће ни он дуго поживети, јер ће се сигурно наћи већи и јачи монструм, који ће таквог да га изгази.

Dragan

04.10.2019. 12:32

Ne streljati ga ili ga poslati na elektriñnu stolicu, već uzeti sačmaru i u glavu iz neposredne blizine!

драгана

04.10.2019. 13:26

Srpske njive ,voćnjaci i vinogradi vapiju za ovakvima.Neuskorišćena snaga pomućuje svest.

Gorcte...

07.10.2019. 17:11

@драгана - Da li bi se u SAD ovoliko rvali sa ovim bizgovom ili ni po kratkom postupku. Da ubije majku koja mu je dala zivot...

Sada je lako

04.10.2019. 14:12

iživljavati se rečima na njemu. Što svi ćutite kad imate silnike u kući? Ćuti da ne sazna komšiluk, psiholog je za ludake..itd..pa evo vam! Srbi su kukavice, boje se istine.

zarije bulatović

06.10.2019. 15:36

čista hemija, steroidi uz nerazvijen mozak.steoidi su uglavnom zabranjeni, alo kod nas su kao bombone.