AMERIČKI MEDIJI O HAPŠENjU STRAHINjE JOKIĆA: Svađa zbog bivših?

D. D. S.

04. 10. 2019. u 06:30

АМЕРИЧКИ МЕДИЈИ О ХАПШЕЊУ СТРАХИЊЕ ЈОКИЋА: Свађа због бивших?

Nikola i Strahinja Jokić Foto N. Paraušić

Navodi da je "okidač" njihove rasprave uz piće u denverskom apartmanu, bila rasprava o njenim bivšim vezama

AMERIČKIM medijima u četvrtak se proširila priča o hapšenju Strahinje Jokića (37), starijeg brata košarkaške zvezde Denver Nagetsa, centra Nikole Jokića zbog navodnog davljenja žene. Iako ime žene nije objavljeno, u medijima se, na osnovu izvora bliskih istrazi, navodi da je "okidač" njihove rasprave uz piće u denverskom apartmanu, bila rasprava o njenim bivšim vezama.

Strahinja je, naime, navodno, pitao sa kim se ranije viđala. Ali, bes ga je obuzeo kada je ona, kako prenose, počela da mu priča o jednom od bivših. Strahinja je počeo da je kritikuje. Žena je, videvši njegovu reakciju, htela da ode iz stana, ali je on nije pustio.

Jokić, za koga se navodi da je pio, pošao je za ženom kada je ona izletela na balkon i počela da priziva pomoć. Tada je, kako se sumnja, on zgrabio za vrat preteći da će je daviti "dok ne zaspi". Ona se otela i posle, takođe neuspešnog, pokušaja da pozove policiju, jer joj je Jokić oduzeo telefon, došla je do sobe i preko kompjutera kontaktirala sa nekim ko je pozvao policiju. Jokić je tada uhapšen.PROČITAJTE JOŠ - OSUMNjIČEN DA JE DAVIO ŽENU, PUŠTEN IZ PRITVORA POSLE 24 ČASA, OTAC TVRDI: Sve je napumpano, to je samo porodična svađa!On se, prema navodima okružnog tužilaštva, prenosi "Denver post", suočava sa optužbama drugog stepena za napad, kao i za lažno zatvaranje i opstrukciju telefonskog servisa. "Njujork post" navodi da je pokušao da kontaktira sa Jokićem, ali bez uspeha, kao i da nije jasno da li je angažovao advokata.


BURNA PRIRODA

AMERIČKI mediji podsećaju na Strahinjinu "razbarušenu" prirodu, posebno kada je u pitanju njegov mlađi brat, NBA košarkaš Nikola Jokić (24), za koga je, zajedno sa njihovim trećim bratom Nemanjom, "ginuo" na utakmicama. Tokom jedne utakmice 2017. godine toliko se iznervirao da je obezbeđenje moralo da interveniše da ne nasrne na sudiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Srbin888

04.10.2019. 09:57

Lik koji je po zanimanju nečiji brat ima obavezno problem sa identitetom... Nije on kriv, mukica.