NS: Policija zaplenila više od 26 kilograma droge

Lj. P.

utorak, 01. 10. 2019. u 15:42

НС: Полиција запленила више од 26 килограма дроге

Foto: Policijska uprava NS

Policija u Novom Sadu zaplenila je više od 12 kilograma marihuane i oko 14 kilograma sirovog kanabisa i uhapsila Đ. J. (30) i J. J. (53), zbog sumnje da su proizvodili i prodavali drogu

POLICIJA u Novom Sadu zaplenila je više od 12 kilograma marihuane i oko 14 kilograma sirovog kanabisa i uhapsila Đ. J. (30) i J. J. (53), zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom dve kuće u okolini Novog Sada koje koriste osumnjičeni, policija je pronašla 12,3 kilograma sasušene marihuane i 2,7 kilograma kanabisa u sirovom stanju.

Takođe, u ataru između Kovilja i Šajkaša, otkriven je zasad kanabisa, ukupne težine oko 11,3 kilograma koji su, kako se sumnja, njih dvojica uzgajali.

Pretresom kuće Đ. J. pronađena su i 34 komada različite municije, pa se on tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Osumnjičeni su zadržani do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni na saslušanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije