OPROŠTAJNA PORUKA OTKRIVA MOTIV SAMOUBISTVA: Evo šta je nateralo Kineskinju da se obesi na Tari

Novosti online

subota, 28. 09. 2019. u 22:21

ОПРОШТАЈНА ПОРУКА ОТКРИВА МОТИВ САМОУБИСТВА: Ево шта је натерало Кинескињу да се обеси на Тари

Foto: MUP Srbije

U odeći Džu Sinjue (22) je pronađena oproštajna poruka u kojoj je navela razloge zašto je rešila da digne ruku na sebe
Žena koja je u utorak uveče pronađena obešena o jedno drvo na Tari, ustanovljeno je zvanično, je kineska državljanka Džu Sinjue (22), a odbukcija njenog tela je potvrdila pretpostavku da je ona izvršila samoubistvo.


Odbukcija je urađena u bolnici u Bajinoj Bašti odakle su posmrtne ostatke preuzeli njeni roditelji koji su pozvani na prepoznavanje tela.


Mlada kineskinja je u Bajinu Baštu došla 28. juna, gde je prespavala, a dan kasnije je u jednoj prodavnici kupila uže kojim se, kako se ispostavilo i obesila. Istog dana je otišla na Taru odakle je poslednji put kontaktirala sa svojim roditeljima. Poručila im je da je ne traže i da je "našla mir" i od tada joj se gubi svaki trag.

PROČITAJTE JOŠ: SMRT NESTALE KINESKINjE: Našli je na mestu odakle je slala SMS


Usledila je skoro tromesečna potraga za njom, koja, iako su bazne stanice mobilne telefonije registrovale da je ona bila na Tari, nije rezultirala sve do utorka. Tada su rendžeri Nacionalnog parka „Tara“ na osnovu informacija dostavljenih iz Kine, a dobijenih satelitskim praćenjem njenog telefona, devojku našli obešenu u mestu Krtica, u ambisu ispod puta Perućac – Mitrovac.


U njenoj odeći pronađena je oproštajna poruka na engleskom jeziku u kojoj je ona navela da je rešila da digne ruku na sebe jer ne može da izdrži pritisak i da je nezadovoljna životom.


(informer.rs)


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

Zvezdaš oca Partizanovca

28.09.2019. 22:58

oprostajna poruka kineskinje na engleskom jeziku???ajde da srbin ostavi poruku na hrvatskom ali da kineskinja ostavi na engleskom prvi put čujem. Sta kaze taj satelit?

Leon

29.09.2019. 07:36

@Zvezdaš oca Partizanovca - Mož misliti on to prvi put čuje . Pa ljudi kakve veze ima što je poruka ostavljena na engleskom i sad je to razlog da se sumnja u neku zaveru , ajte molim vas smešni ste uvek u svemu tražite veštice , neko je navodno sve to isplanirao .

ro-ja

28.09.2019. 23:05

Tuga do neba, tako mlada i lepa. Što nije smogla hrabrost da razgovara sa nekim meštanskim momcima, mnogi (neoženjeni) bi je oženili i usrećili. Ja sam kao osamnaestogidišnjak odavno na zemunskom keju ubedjivao-razgovarao-odvratio jednu mladu devojku da se ne udavi na Dunavu (dugo sedela na jednom čamcu). Rekla je da neće. Dalji tok mi nije poznat. U prolazu sam bio da bi nešto pokušavao da se vidjamo.

Leon

29.09.2019. 07:28

@Robin Hud - Pa ko je , kaži nam da i mi znamo .Uvek sumnja na neku zaveru u nekim glavama , strašno .

Drugo mišljenje

28.09.2019. 23:27

Zao mi je ali imam pitanje zašto tamo u tom nepristupačnom terenu pored tolikih mesta.Ne mogu a da ne pomislim da je to nešto drugo.Ovo je svuda mogla da učini.Namučila se ili se neko namučio da ona tamo umre.

Djekna

28.09.2019. 23:43

Mom policiju da pokrene istragu jer ovo deluje kao ubistvo. Pa sama činjenica da Kineskinja ostavlja oproštajnu poruku na Engleskom jeziku je sumnjiva, kao i mesto tobožnjeg samoubistva. Došla u Srbiju da se obesi! Nema smisla i trebalo bi istražiti

Šta je istina

29.09.2019. 08:45

Ako je stvarno roditelje obavestila sta će uraditi, a oni znaju je li,onda čemu sumnja?

Мирко Дорћолац

30.09.2019. 02:13

Какви су ово ренџровери на Тари? Зар нисмо до сада имали чуваре да обављају тај посао? Ни рођене новине не разумем више.