SVEDOCI NA SUĐENjU ZA UBISTVO BOŽOVIĆA: Pucao je u Draga u samoodbrani?

N. B.

sreda, 18. 09. 2019. u 00:55

СВЕДОЦИ НА СУЂЕЊУ ЗА УБИСТВО БОЖОВИЋА: Пуцао је у Драга у самоодбрани?
Pred Višim sudom u Beogradu vodi se postupak protiv Miloša Ćeranića (22) jer je krajem novembra prošle godine ubio Podgoričanina Draga Božovića (20)

MILOŠ Ćeranić je izvukao pištolj i opalio u zemlju u pravcu noge Draga Božovića. Drago je počeo da beži, ali se u jednom momentu okrenuo, izvukao pištolj i pucao ka Ćeraniću i tada se desilo to što se desilo. Ja i još dvojica drugara koji smo došli sa Ćeranićem krenuli smo da bežimo prema parku, sa nama je bežao i Ćeranić, ali smo se u jednom momentu razdvojili.

Ovo je u utorak pred Višim sudom u Beogradu izjavio svedok, B. B. (17), u postupku koji se zbog teškog ubistva vodi protiv Miloša Ćeranića (22). Njemu se na teret stavlja da je krajem novembra prošle godine sa više hitaca pogodio Podgoričanina Draga Božovića (20), na Bežanijskoj kosi.

Svedok je ispričao da je sa još dvojicom drugara, došao do vrtića sa optuženim, da bi ovaj pričao sa Božovićem:

- Video sam da je Miloš pričao sa njim. Kad je počela pucnjava počeli smo da bežimo.

Zamenik tužioca je imao primedbu na ovo svedočenje, smatrajući da ide prema umanjenju odgovornosti optuženog.

U utorak je saslušan i Goran Uzelac, prijatelj Božovića, koji je u momentu pucnjave bio u svom automobilu. Ovaj mladić je ispričao da je Božovića i druga Marka Šeovića dovezao do vrtića:

- Šeović mi je kazao da su o nečemu pričali, da su se posvađali i da je Ćeranić podigao pištolj i upucao Draga, koji kod sebe nije imao oružje.


PROČITAJTE JOŠ - Ćeranić: Drago je prvi pucao, ja sam uzvratio 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije