NESREĆA KOD KUZMINA: Sletela s motora i nastradala

S. Kostić

13. 09. 2019. u 09:43

НЕСРЕЋА КОД КУЗМИНА: Слетела с мотора и настрадала
U saobraćajki na auto-putu kod Kuzmina poginula srednjoškolka iz Šida. Policija se nije oglasila o detaljima udesa, kao ni o vozaču. Motociklista je točkom zakačio znak
TAMARA B. (17) iz Šida, poginula je u četvrtak uveče oko 22 sata, na auto-putu Beograd - Šid kod Kuzmina kada je pala sa motora kojim je upravljao mladić (30) iz Hrvatske. Kako je ispričao izvor "Novosti" iz policije, nesreća se dogodila kada je motociklista točkom zakačio postolje znaka, koji obeležava radove na putu. Devojka je, kako navodi, tada pala sa motora i na licu mesta nastradala!

Za poginulu devojku poznanici kažu da je bila ljubitelj dvotočkaša. NJeni prijatelji, komšije i meštani Šida imaju samo reči hvale, i saosećaju se sa bolom njenih najmilijih od kada se gradom pronela tužna vest.


PROČITAJTE JOŠ: TEŽAK UDES NA IBARSKOJ: Poginuo vozač “astre”

Uvek vedrog i nasmejanog lica, kao i na slici koju je okačila tri sata pre tragedije, na društvenoj mreži "Fejsbuk", tako je opisuju njeni prijatelji i komšije iz ulice, gde je živela sa roditeljima i starijim bratom.

- Divna devojka, kao i cela njena porodica. Jutros kada smo čuli strašnu vest nismo mogli da poverujemo, ja još ne mogu da se smirim koliko sam se potresla - priča komšinica.

Prema njenim rečima, otac devojke je nedavno imao moždani udar i nalazi se u Specijalnoj bolnici u Starom Slankamenu.

- Tamarina majka mi je baš u četvrtak pričala kako se malo oporavio i jedva je progovorio. Rekao joj da u petak obavezno dođe kod njega u posetu, ni ne sluteći kakva će se tragedija desiti. Sada ne smeju da mu jave da mu je ćerka nastradala. Velika tuga za porodicu - govori naša sagovornica.

Detalje nesreće, kao i da li je nesrećna devojka imala kacigu dok se vozila na motoru, ali i šta je sa vozačem dvotočkaša, nismo uspeli da saznamo jer se policija povodom ovog događaja zvanično nije oglasila. Tamara će biti sahranjena u subotu na groblju u Šidu.


OPROŠTAJI

Na TAMARINOM profilu na društvenoj mreži "Fejsbuk", prijatelji se opraštaju od nje. Jedan od komentara ispod slike koji je ostavljen u petak je - "...sinoć si došla i tako me lepo pozdravila! Počivaj u miru lutko!"
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije