DETONACIJE U PANČEVU: Lokalizovan požar na benzinskoj pumpi (VIDEO)

S. V.

11. 09. 2019. u 14:37

ДЕТОНАЦИЈЕ У ПАНЧЕВУ: Локализован пожар на бензинској пумпи (ВИДЕО)

Twitter@99nesabrica02

Kako saznajemo, na terenu su bile i vatrogasne ekipe iz Beograda. Lokalni portal je preneo da su očevici navodno čuli dve detonacije pre nego što je buknula vatra

PRAVA drama odigrala se u sredu oko 13 časova, kada je izbio požar u blizini benzinske pumpe na Jabučkom putu, na izlazu iz Pančeva.

Navodno, zapalio se magacin iza pumpe, koji je posle više od sat vremena lokalizovan i tom prilikom nije bilo povređenih.
U toku je dogašivanje požara. U intervenciji učestvuje 29 vatrogasaca spasilaca iz vatrogasno-spasilačkih jedinica Pančevo i Beograd, sa devet vatrogasnih vozila.

Dok je trajala intervencija pripadnika Sektora za vanredne situacije, saobraćaj na izlazu iz Pančeva bio je blokiran, što su i saopštili iz JKP "Putevi Srbije".

Pročitajte još - Ugašen požar kod Pančeva, silosi goreli posle eksplozije rezervoara sa naftom (Foto)

- Obustavljen je saobraćaj na izlazu iz Pančeva, ka Kovačici i Jabuci, zbog gašenja požara na objektu. Javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na navedenom putnom pravcu - rekli su iz "Puteva Srbije".

Lokalni portal je preneo da su se navodno čule dve detonacije pre nego što je buknula vatra.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije