REPER Dalibor Andonov (46), javnosti poznatiji kao Gru, poginuo je danas oko 15 časova na Dunavu, u Zemunu, kada je tokom vožnje kajta udario o vodu. On je bio se prijateljima, koji su ga odmah izvukli iz reke. Međutim, kako oni kažu, nije još poznato da li je smrt nastupila od silovitog pada u vodu ili od udarca u dasku kojom je popularni pevač upravljao.


Kako su očevici tragedije ispričali za "Novosti", telo repera do Nautičkog kluba "Zemun" dovezli su prijatelji čamcem, i odmah pokušali da ga spasu. Prema nezvaničnim informacijama, dok se vozio na kajtu, naišao je jak udar vetra, koji ga je odbacio. On je pokušao da se okrene nekoliko puta i vrati kajt pod kontrolu, ali je naglo pao u vodu.


- Gru je bio na vožnji sa tri druga, koja su ga pratila čamcem dok je leteo, oni su ga i izvukli iz vode. Ne znamo gde je nastradao, ali su ga izneli kod Nautičkog kluba, jer tu jedino može da pristane Hitna pomoć - pričaju svedoci nesreće. - Kada se tragedija dogodila, ljudi sa čamca su dozivali pomoć, pa su sa splavova odmah pozvani lekari. Nažalost, kada su došli, mogli su samo da konstatuju smrt pevača.

Iz Nautičkog kluba "Zemun" tvrde da se nesreća nije dogodila kod njih, već da je nesrećni čovek tu izvađen iz vode.


PROČITAJTE I:Reper bio plav u licu, poginuo je na mestu!

- Nemili događaj se nije dogodio kod nas. On je samo tu izvučen sa čamcima, gde je i došla Hitna pomoć. On je verovatno imao pratioce, svoje prijatelje na čamcu, oni su ga negde na vodi pokupili i u tom momentu je počela oluja - potvrdili su iz Nautičkog kluba "Zemun".


PROČITAJTE I:FOTOGRAFIJE SA MESTA TRAGEDIJE: Gruovo telo prijatelji izvukli iz vode nakon pogibije

Gru je u paraglajdingu i kajtingu bio veoma iskusan i gotovo čitavu letnju sezonu provodio na Adi Bojani, dok je često boravio i na Zemunskom keju.


Pogibija poznatog repera Grua potresla je Srbiju, a naročito crno-belu familiju. Poznato je da je Gru bio veliki navijač Partizana, bio je redovan i na fudbalskim i košarkaškim utakmicama, trenirao je vaterpolo, a pored toga su mu velika ljubav bili košarka, skijanje, snoubord i drugi ekstremni sportovi.


STRAST Gru pored muzike voleo i sportove


Svojevremeno je pred Partizanov odlazak na košarkaški fajnal for Evrolige snimio sa grupom MVP i veliki hit "Samo Partizan", koji je i dalje među omiljenima među navijačima.

NESREĆA Gruovi prijatelji odnose njegovu opremu


UVIĐAJ Policija istražuje uzroke nesreće


Foto beogradnocu.com