DA LI STE GA VIDELI: Nestao stariji muškarac iz Kaludre, porodica i policija šesti dan bezuspešno tragaju

Z. Gligorijević

09. 09. 2019. u 17:22

ДА ЛИ СТЕ ГА ВИДЕЛИ: Нестао старији мушкарац из Калудре, породица и полиција шести дан безуспешно трагају

Foto: Fejsbuk

Trajča Stanković (83) iz Kaludre kod Rekovca nestao je prošlog ponedeljka. Meštani ovog sela, policija i porodica već šesti dan bezuspešno tragaju za njim
REKOVAC – Trajča Stanković (83) iz Kaludre kod Rekovca nestao je prošlog ponedeljka. Meštani ovog sela, policija i porodica već šesti dan bezuspešno tragaju za njim. On je u ponedeljak sa suprugom Leposavom obišao radnika koji je buldožerom popravljao lokalni put ka njihovoj kući i odneo mu hranu. Leposava je ostala da pokupi stvari, a Trajča se zaputio ka svojoj kući. Međutim, od tada mu se gubi svaki trag.


- Iako je palo veče, pomislio sam da je otac ostao da pričuva kukuruz, jer se žalio da divlje svinje prave veliku štetu. Ali, kada se ni u ujutru nije vratio, pozvali smo prijatelje i policiju. Krenuli smo u potragu za njim. Angažovali smo i dron i ptretražili površinu od oko 2,5 kilometara u prečniku. Obišli smo svaki njivu, zavirili u svaki bunar, ali nigde ga nismo našli – kaže za „Novosti“ Trajčin sin Petar, koji živi u Belušiću.


Pročitajte još: DA LI STE GA VIDELI: Nestao stariji muškarac iz Čubre kod Negotina


Meštani Kaludre kažu da je Trajča bio povučen i miran čovek koji je sa suprugom Leposavom živeo u zabačenom delu sela, zvanom Staro selo.


Ovo je za dve godine drugi slučaj da nestane osoba u rekovačkom kraju. U susednom Županjevcu pre dve godine nestala je Branka Radisavljević, koja ni dan-danas nije pronađena.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije