Anđeliji Živković iz Berkova lopovi odneli sve iz kuće

Beta

nedelja, 08. 09. 2019. u 09:55

Анђелији Живковић из Беркова лопови однели све из куће

Ilustracija/Foto: A. Stevanović

Kuća Anđelije Živković iz Berkova kod Kline obijena je, a lopovi su osim tehničkih stvari odneli i gotovo svo pokućstvo
Kuća Anđelije Živković iz Berkova kod Kline obijena je, a lopovi su osim tehničkih stvari odneli i gotovo svo pokućstvo, objavio je portal Kosovoonlajn.


Vlasnica obijene kuće krađu je 5. septembra prvo prijavila Kancelariji za zajednice i povratak u Opštini Klina, a potom i kosovskoj policiji.Kako je za portal potvrdila šefica Kancelarije za zajednice i povratak u opštini Klina, Silvija Rašković, lopovi su iz kuće povratnice Anđelije Živković odneli frižider, električni šporet, veš mašinu, usisivač, posuđe i deo nameštaja.


"U kući su napravili premetačinu i maltene sve što je moglo da se iznese kroz balkonska vrata oni su izneli iz kuće. Mi smo slučaj prijavili i policija je po prijavi izašla na teren, obavila uviđaj i zapisnik", rekla je Rašković.


Pročitajte još: Opljačkana porodica Vulićević u Vidanju kod Kline


Ona je dodala da je Anđelija Živković, koja u Berkovo dolazi povremeno, u četvrtak ujutru vidno uznemirena došla u Kancelariju za zajednice i povratak i prijavila krađu.


Anđelija Živković se 2005. godine vratila u Berkovo, a u tom povratničkom selu nadomak Kline danas živi nešto više od dvadesetoro Srba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)