MUČNA drama u selu Konjuh kod Kruševca dogodila se u četvrtak kasno po podne, kada je meštanin B. S. (56), kako se sumnja, pokušao da obljubi nepokretnu staricu (73). Kako nezvanično saznaju "Novosti", nesrećna žena je usred bludničenja pala s kreveta, a ko zna kako bi stradala da gnusno iživljavanje nije prekinula njena ćerka, koja se vratila kući.

Kruševačka policija brzo je reagovala i uhapsila meštanina Konjuha zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad nemoćnim licem u pokušaju.

- On se sumnjiči da je pokušao da obljubi sedamdesettrogodišnju nepokretnu ženu u njenoj kući - navode u PU Kruševac. - Po nalogu višeg javnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova.

Pročitajte još - Obljubio staricu i osuđen na tri godine

Prema nezvaničnim saznanjima "Novosti", žrtva i osumnjičeni su prve komšije.

- Starica je ležala na krevetu, jer je nepokretna, a B. S. je pokušao da je obljubi tako što je krenuo da je dodiruje po intimnim delovima tela - iznosi izvor "Novosti". - Žena, inače, živi sa ćerkom, koja u kobnim trenucima nije bila kod kuće. Nesrećna žena je čak pala s kreveta... Sve je prijavila ćerka, koja je, kada je došla kući, zatekla komšiju. I ona i žrtva su u velikom šoku. Osumnjičeni muškarac nema iza sebe kriminalni dosije.

B. S. je priveden u četvrtak uveče i odmah mu je određena mera zadržavanja, a slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Kruševcu.

Osumnjičeni tek treba da bude saslušan

SLUČAJEVI

MEĐU slučajevima koji su potresli Kruševac je i pokušaj silovanja u jesen 2018. godine, i to 61-godišnje žene, koja je tom prilikom teško povređena. Osumnjičen je bio D. Ž. (33), koji je ovog januara uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo silovanje u pokušaju devojke od 18 godina u Lamartinovoj ulici. Pod istragom je bio i povratnik D. T. (47), iz Pojata kod Ćićevca, zbog sumnje da je u oktobru silovao koleginicu svoje supruge u obližnjoj šumi.