Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su još dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su na auto-putu „Miloš Veliki“ u noći između 27. i 28. avgusta počinile krivično delo nasilničko ponašanje.

Policija je uhapsila M.T. (24), koji se sumnjiči da je jedan od organizatora i M.A. (26), koji se tereti da je u ovom događaju učestvovao.

Policija je identifikovala i dvojicu maloletnika, za koje se sumnja da su učestvovali u ovom događaju, koji su saslušani po nalogu Višeg javnog tužilaštva za maloletnike i protiv njih će biti podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu, stoji u saopštenju policije.

Pročitajte još - Lisice za huligane sa auto-puta


Sumnja se da je grupa osumnjičenih, od kojih su neki ranije uhapšeni, na auto-putu „Miloš Veliki“, na području Obrenovca, uz upotrebu drvenih palica, baklji i staklenih flaša zaustavila saobraćaj i tom prilikom nanela lake telesne povrede vozačima i oštetila više automobila.

Uhapšenima M.T. i M.A. određeno je zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu.