ČOVEK iz Srbije utopio se danas u Grčkoj, na Olimpik biču. Kako je objavljeno na portalu Grčka info, muškarac star oko 50 godina navodno je doživeo infrakt, pa se nagutao vode. Spasi su pokušavali da ga ožive 15 minuta, kasnije je stigla i Hitn apomoć, ali nesrećnom čoveku niej bilo spasa.

- Čovek je imao pedeset godina, dešavalo se ispred restorana gde smo ručali i videli sve što se dešavalo. Imao je probleme sa plućima, naišao je veliki talas, preklopio ga, nagutao se vode. Već tad su meštani i ljudi sa plaže zvali spasioce koji su došli neverovatno brzo, za njima je došla medicinska pomoć, ali spasioci su ga oživljavali 15 minuta, pomoći nije bilo. Sve službe su brzo funkcionisale.Bili smo očevici događaja - napisala je u grupi Grčka info Zorica Mil.

Tim povodom jedan od gostiju iz Srbije napisao je: Želeo bih da apelujem na ljude koji na more dolaze sa roditeljima, prijateljima i rodbinom koji su u poznim godinama, da ih ne ostavljaju bez nadzora i da apeluju na njih a i na ostale starije osobe da se ne udaljavaju mnogo od obale(nema potrebe). Žao mi je gospodina koji je bio sa njim, kukao iz sveg glasa.. Baš potresna i tužna slika...

PROČITAJTE JOŠ - TRAGEDIJA U OLIMPIK BIČU: Ovo je Stefan iz Požarevca koji se utopio

Inače na istoj ovoj plaži pre deset dana utopio se Stefan P. (19) iz sela Pečanica kod Požarevca. On je poslednjeg dana letovanja hteo još jednom da se okupa pred polazak kući, ne sluteći da će mu to biti zadnje kupanje u životu. Ušao je vodu, a onda su ga talasi poklopili i nestao je pred očima šokirane rodbine i kupača.