JOŠ devet osoba je uhapšeno juče zbog nasilnog ponašanja na auto-putu "Miloš Veliki". One se sumnjiče da su u noći između 27. i 28. avgusta došle na auto-put "Miloš Veliki", na području Obrenovca, gde su, uz upotrebu drvenih palica, baklji i staklenih flaša, zaustavile saobraćaj, nanele lake povrede vozačima i oštetile više automobila.

U akciju MUP privedeni su T. S. (20), N. P. (25), K. Z. (20), M. Z. (18), N. Đ. (25), J. S. (22), F. R. (24), F. G. (25) i S. V. (25). Njima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu. Po saslušanju, znaće se i motiv napada.

Pre tri dana privedene su dve osobe koje su takođe osumnjičene za učestvovanje u događaju na auto-putu "Miloš Veliki". Direktor policije Vladimir Rebić tom prilikom je kazao da je policija prilikom pretresa stana uhapšenih pronašla baklje, palice i druge predmete, za koje se sumnja da su korišćeni prilikom izvršenja ovog krivičnog dela nasilničkog ponašanja.

U noći između utorka i srede povređene su tri osobe kada su napadači sa fantomkama na glavama izleteli na auto-put "Miloš Veliki" kod Mislođina i, naoružani palicama, lupali vozila koja su uspeli da zaustave. Izgrednici su potom pobegli, a policija je od tada za njima tragala.


TUKLI NEMILICE

U vozilima koja su oštećena bila su četvorica mladića. U "renou" novosadskih registarskih oznaka, na kojem je polomljeno staklo na vozačevim vratima, bila su dva mladića koja su zadobila posekotine po rukama. Huligani su razlupali i "sitroen" stranih registarskih oznaka. U tom vozilu su bili M. D. (29), koji nije bio povređen, i M. Đ. (31), koji je imao posekotine u predelu vrata.
Pročitajte još - Lisice za huligane sa auto-puta