POSLEDNjA SLIKA STEFANA KOJI SE UTOPIO U GRČKOJ: Provod na plaži, uz osmeh i u društvu sestre (FOTO)

Novosti online

subota, 24. 08. 2019. u 18:27

ПОСЛЕДЊА СЛИКА СТЕФАНА КОЈИ СЕ УТОПИО У ГРЧКОЈ: Провод на плажи, уз осмех и у друштву сестре (ФОТО)

Foto Instagram

Stefan P. (19), koji se udavio na plaži Olmpik bič u Grčkoj, objavio je nekoliko "storija" sa svog poslednjeg letovanja.
Stefan P. (19), koji se udavio na plaži Olmpik bič u Grčkoj, objavio je nekoliko "storija" sa svog poslednjeg letovanja.

Bezbrižan, zajedno sa sestrom od ujaka, Stefan je bio na sedmodnevnom odmoru u Grčkoj i juče je trebalo da se vrati u rodni Požarevac.

Nažalost, poslednjeg dana svog letovanja završio je tragično, a na plaži nije bilo spasilaca da mu pruže pomoć, jer su se oni dan ranije povukli zbog neizmirenih dugovanja opština Katerini.

Poslednja Stefanova fotografija je upravo nastala na plaži gde je stradao i to je objavio na svom instagram "storiju" nekoliko dana ranije.

Na ostalim slikama sa letovanja, koje takođe nisu nastale tog dana, Stefan se pohvalio provodom, kako na plaži, tako i u klubu, i to su bile njegove jedine objave na Instagramu.

Kako su ispričale komšije, Stefan je poželeo da se još jednom okupa, za kraj. Poklopio ga je kobni talas.- Na letovanju su bili nedelju dana. Hteo je još jednom da se okupa pred polazak. Ušao je vodu, talas ga je poklopio i on je jednostavno nestao - kažu za "Blic" komšije iz njegovog sela Pečanice, koji su u kontaktu sa Stefanovim roditeljima.

Nesreća se dogodila blizu kule gde se inače nalaze spasioci. Ekipa Hitne pomoći pokušala je da reanimira mladića, ali nažalost bezuspešno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Шатор

24.08.2019. 19:22

Бог да ти душу прости фино дечко! Саучешће фамилији, од тога што вам се десило нема горег....