U kući u Aranđelovcu pronađena automatska puška i protivavionski metak

Tanjug

utorak, 20. 08. 2019. u 12:59

У кући у Аранђеловцу пронађена аутоматска пушка и противавионски метак

Ilustracija Foto: D. Milovanović

Pretresom domaćinstva u kome J. K. živi, policija je pronašla automatsku pušku i 47 pištoljskih metaka, dok je kod njegovog oca pronađen protivavionski metak
Policija u Aranđelovcu uhapsila je J. K. (1992) iz Aranđelovca, a protiv njegovog oca podnela prijavu, jer su u njihovom domaćinstvu pronađeni automatska puška i protivavionski metak.

Pročitajte još: Optužen da je tetki iz osvete zapalio kuću

Pretresom domaćinstva u kome J. K. živi, policija je pronašla automatsku pušku i 47 pištoljskih metaka, dok je kod njegovog oca pronađen protivavionski metak.

J. K. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Aranđelovcu, saopštio je MUP.

On se sumnjiči da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, dok je po nalogu nadležnog tužilaštva, zbog istog krivičnog dela, protiv šezdesetdvogodišnjeg oca osumnjičenog, podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Hercegov Grad

20.08.2019. 13:21

Zamislite :protiv avijonski metak i to jedan?! Treba ga "obesiti," odakle mu proti avijonski metak?!

Marko

20.08.2019. 14:34

Da je uakon normalan covek bi pusku prebacio u poluatomatsku i legalizovao,metak "jedan ceo" vratio i gotovo.Ovako sta ce mora da je cuva na crno,mozda mu je uspomena

dane

21.08.2019. 07:27

Pa trebao je pusku prepraviti u PAP. Jedan metak ko ni jedan mozda je suvenir.Sta ne pretresu one dole u Presevu i Bujanovcu pa tamo vreujem da nebi moglo stati u sleper kolicina koju bi zaplenili.Samo ko njih sme da dira jer su zasticeni od dve bratske supersile.Nesme tamo ni pomisliti na pretres ni Policija i Zandamerija dok ne pitaju Brisel,Berlin ,London,Vasington.Sta ce moze im se.