POGLEDAJTE: Osumnjičeni snimio video u kom tvrdi da nije silovao maloletnu pastorku (VIDEO)

B.G.

subota, 17. 08. 2019. u 11:20

ПОГЛЕДАЈТЕ: Осумњичени снимио видео у ком тврди да није силовао малолетну пасторку (ВИДЕО)

Foto: Fejsbuk

Pedesetčetvorogodišnji Radenko P. snimio je i na svoj FB profil okačio video u kojem priča kako se redovno telefonom čuje sa svojom suprugom M. i da se čak video sa njom ispred Sigurne kuće
Pedesetčetvorogodišnji Radenko P. Iz sela Boka u opštini Sečanj, kod Zrenjanina, nakon što je iz Austrije stigao u Srbiju, u autobusu za Zrenjanin snimio je i na svoj FB profil okačio video u kojem priča kako se redovno telefonom čuje sa svojom suprugom M. i da se čak video sa njom ispred Sigurne kuće u Zrenjaninu i uručio joj paket, pri tom ne dajući objašnjenje otud ona sa ćerkom, u Sigurnoj kući.

Kivan na policiju u Sečnju, koja bi, kako kaže, odmah proglasila da je uhapšen, a ne da se sam prijavio, izrazio je želju da to učini u Zrenjaninu, uz tvrdnju da nikoga nije silovao i da nikada nije pretio ubistvom svojoj supruzi.

Pročitajte još: NAVODNI MANIJAK SE PREDAO POLICIJI: Primoravao desetogodišnju pastorku na oralni seks, žni pretio da će je ubiti

Radenko P. Je ljut i na neke meštane rodnog sela, koji su mu, kako kažu namestili silovanje, koje on nije počinio.

Komentari na društvenim mrežama su nakon objavljivanja video klipa, različiti, od onih koji pružaju podršku mirnom i poštenom meštaninu Boke, koji povremeno radi u Austriji, do onih koji ga kunu i osuđuju za ono što je učinio.

Foto: Fejsbuk

Zrenjaninska policija, kao ni tužilaštvo, za sada se nisu oglasili povodom morbidnog slučaja seksualnog uznemiravanja desetogodišnje devojčice, inače pastorke Radenka P.

Foto: FejsbukPratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Sasa

17.08.2019. 12:04

Nije tebi covece ako pameti imas nista napakovala policija,vec tvoja Zena......ne zelim da te optuzujem ali istraga ce pokazati ko je lagao !

Hercegov Grad

17.08.2019. 22:06

Ovim se otvara veliko piranje sta ljude tera u pogresnu stranu?! Nisam sudija, ali istrazni organi treba, maksimalno oprezno, da ispitaju slucaj!