NAVODNI MANIJAK SE PREDAO POLICIJI: Primoravao desetogodišnju pastorku na oralni seks, ženi pretio da će je ubiti

B.G.

petak, 16. 08. 2019. u 18:31

НАВОДНИ МАНИЈАК СЕ ПРЕДАО ПОЛИЦИЈИ: Приморавао десетогодишњу пасторку на орални секс, жени претио да ће је убити

Foto: Facebook

Radenko N. (54) iz mesta Boka, u opštini Sečanj, priveden je nadležnom tužilaštvu u Zrenjaninu, zbog sumnje da je izvršio tri krivična dela obljuba nad detetom, nasilje u porodici i nelegalno posedovanje oružja
Radenko N. (54) iz mesta Boka, u opštini Sečanj kod Zrenjanina, nakon što se, kako pričaju meštani ovog pitomog sela, sam prijavio policiji, priveden je nadležnom tužilaštvu u Zrenjaninu, zbog sumnje da je izvršio tri krivična dela obljuba nad detetom, nasilje u porodici i nelegalno posedovanje oružja, tj. pištolja, kojim je pretio svojoj supruzi, a ona ga je u strahu, prilikom prijavljivanja slučaja, predala policiji.


Pedesetčetvorogodišnji Rom, rođen u Boki, koji iza sebe ima nekoliko propalih brakova i decu sa ženama sa kojima je živeo, navodno je tokom juna meseca u nekoliko navrata, u napuštenoj kući tik uz njegovu porodičnu u kojoj su živeli, desetogodišnju pastorku dodirivao po genitalijama i primoravao na oralni seks.


Kada mu je supruga, koja nije iz Boke i koja je sa ćerkom iz prethodnog braka došla da živi sa njim, zapretila da će ga prijaviti policiji, on je pobegao u Austriju i tokom jula meseca telefonom više uputa ozbiljno joj pretio ubistvom, zbog čega su žena i devojčica prešle u Sigurnu kuću u Zrenjaninu.


Pročitajte još: Za silovanje i podvođenje maloletne pastorke 16 godina robije


U Boki, u koju se poslednjih nekoliko godina doselilo puno ljudi sa raznih strana, svi su u šoku i neverici, obzirom da Radenka N. poznaju, jer se tu rodio, ima dva rođena brata, koji su takođe poznati u selu kao mirni ljudi.


- Često je odlazio u Austriju i tamo se bavio nekim biznisom verovatno, jer od nečega je morao da živi i izdržava porodicu, jer to dobro znam ovde je dolazio sa novcem i uglavnom nije radio ništa – priča komšinica iz Kosovske ulice u Boki, uz napomenu da je čula da je za Denkom, kako ga u selu svi zovu, bila raspisana poternica, nakon što ga je supruga prijavila.


- Nije bio problematičan i za njega niko ne bi pomislio da je u stanju da učini nešto ovako gnusno. Da li je to zaista učinio ili ne, teško je prosuditi i neka se time bave istražni organi – prokomentarisala je meštanka sela Boka, užasnuta trendovskom pojavom sve češćeg nasilja nad decom i seksualnog iživljavanja od strane očeva i očuha.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

neko

16.08.2019. 20:46

@Mina - Ne smes ti nikom da lomis kicmu pa ni radom a taj rad ima da se plati do zadnje pare kao i prekovremeno ako naravno njemu odgovara,ako ne onda cemo opet u dogledno vreme da organizujemo lov na vestice da bi opet sasekli femino manijake.

Puz

16.08.2019. 20:09

Za ovakve ne smeju postojati olaksavajuce okolnosti i slicne pravne gluposti. Manijak i potencijalni ubica.... Za ovakve je samo rudnik....

Sv.Petar

16.08.2019. 20:28

@ - Pazi boga ti poljubim - "Navodni manjijak",a toliko brakova rasturio i ostavio decicu, sada nasao da se izzivljava na pastorki od 10 godina !!! Ako je nevun zasto je bjezao u Nemacku ??? Kastrirati "manijaka",dozivotna robija i kamenolom - to ce mu biti najbolje,a kolege u zatvoru ce mu "naplatiti" jer posebno "obozavaju pedofile i silovatelje dece !!!!