SUDAR KOD NOVE VAROŠI: Zbog bahatog preticanja povređena trudnica

A. Rovčanin

13. 08. 2019. u 17:41

СУДАР КОД НОВЕ ВАРОШИ: Због бахатог претицања повређена трудница

U Udesu kod Nove Varoši povređena trudnica, strana državljanka Brod Foto A. Rovčanin

Prema rečima očevidaca do nezgode je došlo nakon što je vozilo gornjemilanovačkim tablicama, koje se kretalo u pravcu Nove Varoši pokušalo da pretekne kamion na punoj liniji

U UDESU koji se dogodio u utorak oko 16 časova na magistralnom putu od Zlatibora prema Kokinom Brodu kod mesta Negbina povređena je trudnica, strana državljanka, saznaje portal PP Medija.

Pročitajte još: Kažnjen zbog prebrze vožnje: Vozio 193 kilometra na sat na putu gde je ograničenje - 8o

Prema rečima očevidaca do nezgode je došlo nakon što je vozilo gornjemilanovačkim tablicama, koje se kretalo u pravcu Nove Varoši pokušalo da pretekne kamion na punoj liniji i tom prilikom se čeono sudarilo sa autom ukrajinskih registarskih oznaka koje je dolazilo iz suprotnog pravca. Tom prilikom povređena je trudnica, koja je vozilom Hitne pomoći prevezena u novovaroški Dom zdravlja. O kakvim povredama je reč još uvek nema zvaničnih informacija.

Tačan uzrok nesreće utvrdiće nadležni državni organi. Zbog policjskog uviđaja saobraćaj na ovoj deonici puta bio je u kratkom prekidu.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

mnogo automobila ima

13.08.2019. 18:05

ne može više da se pretiče jer automobila ima mnogo nekada ste mogli ali sada uđete u svoju traku i gotovo. nema preticanja ako 100% niste sigurni da nema nikoga u susret.

Tom Sojer

13.08.2019. 18:31

Ovo je prevsilo svaku meru. Ovde jedino da uvezemo policiju iz Nemacke ba mesec dana i da ih posteno platimo da pretamburaju ove nase “bozace” pa da se bauce pameti. Ne zbam sta drugo.

Cale

13.08.2019. 23:05

Glasam za novi zakon. Dozivotno oduzimanje vozacke dozvole za ovakve idiote. Ne moraju svi da voze !